alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skihuer

 
[2]
TERREX Burgundy Graphic hueTERREX Burgundy Graphic hue

Graphic hue

TERREX

Hold ørerne varme og tørre med skihuer fra adidas

Det er en helt fantastisk følelse at stryge ned ad pisterne med fuld fart på. Men det er ikke fedt at rende rundt og fryse om ørerne. Med en af vores skihuer er du sikker på ikke længere at fryse på toppen af hovedet. Tværtimod giver de god varme til hovedbunden og ørerne, og du behøver ikke længere frygte røde og kolde ører, men i stedet have fuld fokus på at holde balancen på vej ned af bjerget. Med skihuer fra adidas er der en række muligheder, så hvad enten du er til de lidt større og tykkere modeller, eller de mindre og måske kortere varianter er der den rette model til dig. Fælles for dem alle er, at de sidder godt på hovedet, og tillader dig bevæge dig frit rundt i vintervejret, velvidende at du kan holde varmen om hovedet.

Sne og kulde er ingen hindring for vores skihuer

Vores skihuer er naturligvis egnet til en masse ting, og ikke bare hvis du er vild med skisport og tage den ene tur ned af det ene sneklædte bjerg efter det andet. De mange varianter passer også ganske fint til de mildere vintre i Danmark. Du kan måske have behov for en let udgave, som er velegnet til løbeturen, så kan du finde det her. Eller er det blot en smart og moderne variant du er på udkig efter, så kan du trygt kigge rundt og finde den af vores mange skihuer, som passer netop dig bedst. De er velegnede til store og små, og vil være et godt supplement til påklædningen om vinteren. Og det er nemt at pakke en af vores skihuer sammen, smide den i rygsækken eller lommen, og så ellers komme videre derud ad hvis det ikke længere er nødvendigt med ekstra varme til hovedbunden.