alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Huer

 
[35]

Huer til kulden eller som mode-statement i hverdagen

I Danmark kan det nemt være hue-dag hver dag. Så er det godt, at adidas sørger for varme om ørerne i et design, som du synes om. Kold vind og medfølgende øresmerter er en dårlig cocktail. Heldigvis er det hurtigt og nemt lige at trække en hue ned om ørerne og så afsted. Huer er nemlig din redning, når du opholder dig udendørs. Når du ikke lige bærer den på hovedet, så er den nem at have med i tasken eller i lommen, så du er rustet til pludseligt opstået blæst, som vi kender det i Danmark. Står den på sightseeing i efterårsmånederne, skiferie om vinteren og stadionfodbold om foråret. Så nyd det hele i fulde drag uden at skulle bruge energi på kulderystelser og forfrosne ører. Huer er ikke blot praktiske og beskyttende, de er også modeobjekter. Du kan også bære din sporty model, som et ekstra statement på dit look. Det er kendt blandt musikere, modeller og andre kreative segmenter. Naturligvis med adidas som logo.

Bær din hue med stil og slip for kulde

Din hue er i direkte kontakt med huden. Derfor er du garanteret bløde materialer, så komforten er i top. Fleece-foring sørger for ekstra blødhed omkring pande og ører, mens du samtidig kan undgå kradsende tekstiler. Skal du dyrke sport i højere intensiteter, end blot gåture, så hjælper AEROREADY dig på vej. Når pulsen stiger og sveden pibler kan den innovative teknologi holde dig tør takket være fugtabsorbering. Smarte detaljer, som eksempelvis reflekser, øger tilmed din synlighed, når du er aktiv i de mørke timer. Huer kan udstråle lige præcis den stil, du selv ønsker. Tætsiddende og atletiske beanies som en maratonløber, huer med kvast som en skiløber, designs med klublogoer og fanattitude og meget andet. Jo – du får meget mere, end blot ørevarmere. Dermed kan alle sæsoner og aktiviteter starte, for dine ører, din pande og din hovedbund er beskyttet mod kulde.