alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Gule T-shirts

 
[42]
Pris
87 kr. - 749 kr.
87749

Gule T-shirts: dit look har aldrig set friskere ud

Strål om kap med solen i lysende gule T-shirts. De leder tankerne hen på sommer og sportsglæde. Farven gul er opmuntrende og forfriskende – helt perfekt til alle de dage, hvor den sidste kilometer på løbeturen er svær at overkomme. Colombias hjemmebanetrøje, Sveriges landsholdtøj eller et helt tredje hold. Gul ses på de største stadions samt på elitespillere i mange lande. Du kan selv blive den glade ejer af gule T-shirts, som får dig i sportshumør. Bare arme og gul er den bedste kombination. Kortærmede gule T-shirts sender dig afsted til udendørstræning, når vejret er bedst, eller til indendørstræning. En varm og tør krop er det bedste til træning. Så du holder musklerne bløde og smidige samtidig med, at du ikke drukner i sved. AEROREADY-teknologien baner vejen for komfortabel tørhed takket være dens svedtransporterende effekt.

Gule trøjer sætter smuk kulør på dine sportsgrene

Skal du op og have fat i fitnesscenterets træningsmaskiner med armene, lukke af for basketballkurven eller blokere ved et volleyballnet. Så er gule T-shirts uden ærmer det perfekte valg. Hvor du har armene helt fri til at smashe, dunke eller strække dig ud til yoga. En sportssommerdag i gul er lige sagen. Designs med lange ærmer og UV-beskyttelse holder solens skarpe stråler på afstand. En skrigende gul, en mild lysegul eller en nuance et sted midt imellem. Gule T-shirts er for alle med svaghed for den moderigtige farve. Hos adidas er gul aldrig kedelig. Moderigtige snit, mønstre og logo passer perfekt til en cool streetwear-stil, Dder bringger dig fra træningscenteret og ud på hovedgaden. Naturligvis med bæredygtighed i fokus. Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Samtidig med, at genanvendte materialer bruges i produktionsprocessen med gule T-shirts. Nyd sport og hverdag med god samvittighed. Og lad farven gul shine på dig som en anden sportsstjerne.