alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Graviditetstoppe

 
[3]
kollektion
TEKNOLOGIER
Pris
139 kr. - 219 kr.
139219

Graviditetstoppe med masser af fleksibilitet

Vær god ved dig selv i en tid, hvor din krop forandres, og hver dag byder på nye oplevelser. Prioriter kvalitetsmaterialer, der er gode for både dig og miljøet. For at værne om jordens dyrebare ressourcer, er graviditetstoppe fra adidas produceret af genanvendt polyester og med udgangspunkt i Better Cotton-initiativet. Sammen støtter vi op om den globale bomuldsdyrkning. Utallige muligheder, bæredygtige materialer og tonsvis af farver, mønstre og udskæringer. Valget er dit, når du er på udkig efter nye graviditetstoppe til din garderobe. På jagt efter en graviditetstop til aktive dage? AEROREADY-teknologien sørger for, at fugt absorbereres, så du kan føle dig godt tilpas og fokusere på dagens udfordring. 

Fortsæt dit aktive liv med graviditetstoppe fra adidas

Det er vigtigt at holde dig i gang. Også under graviditet. Er du vant til et aktivt liv, er der ingen grund til at ændre på det, mens du er gravid. Lyt til din krop, og forkæl dig selv med nyt tøj, der matcher din krop i udvikling. Løst- eller tætsiddende graviditetstoppe i bløde materialer og sporty designs gør det nemt for dig at fortsætte dit aktive liv. Runde ribhalse, ribstrikkede V-halse, løse ærmegab, maksimal bevægelighed, livlige farver og legendariske 3-Stripes. De mange lækre detaljer gør det til en leg at vælge din nye graviditetstop. 

Fuldend dit look med graviditetstoppe

Style din graviditetstop op med et par klassiske jeans eller elegante, sorte bukser, og du har et skarpt outfit, der gør sig perfekt til hverdagens mange indslag. En spadseretur med vennerne i det grønne, de daglige indkøbsture i storcentre eller en rolig dag i hjemmet. Du er klædt på til enhver anledning, dagligdagen byder på. Den rette overdel har evnen til at fuldende ethvert look og tilsætte det nye dimensioner. Du er unik, og det skal din garderobe selvfølgelig afspejle. Også når du er gravid.