alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ventetøj til gravide

 
[16]

Ventetøj til gravide klæder vordende mødre smart og komfortabelt på

Ventetiden kan være lang under graviditet. Forandringerne kan være store. Med det rette graviditetstøj skaber du velvære for krop og sind. Better Cotton-initiativet værner om miljø og producenter og giver dig tøj med god samvittighed. Også når du er på udkig efter ventetøj. Blødt bomuld af høj kvalitet forvandlet til unikt ventetøj til gravide, stemmer overens med tidens modetendenser. Ventetøj, der fremhæver din person og omfavner en spændende tid med forandringer. Lange, løse hoodies og elegante, vandafvisende jakker med justerbare hætter og løbesnore. Stof, der ikke tynger, men giver fri bevægelighed og plads til at vokse. Feminine kjoler og funktionelle hverdags-T-shirts, der gør det til en leg at finde ventetøj og barselstøj. Vi har din ryg, så du kan nyde din graviditet og være til stede i øjeblikket. 

Ny garderobe med komfortabelt, moderigtigt ventetøj 

Graviditet giver god grund til at se dig om efter nye dele til din garderobe. Kroppen er i rivende udvikling, så hvorfor ikke matche din garderobe med det enestående eventyr, du befinder dig midt i: adidas ventetøj til gravide er udformet med øje for dig og dine unikke behov som kommende mor. Komfort og velvære er i højsædet, så du kan føle dig tilpas, uanset hvad du foretager dig. Derfor har fokus været på at skabe et sortiment af kvalitetsbevidste tøjdele med løse snit, justerbare snore ved talje og hætte, åndbart og fleksibelt stof samt optimal pasform. Og alt det uden at gå på kompromis med graviditetstøjets appeal og design. Forfriskende mønstre og farver er tilsat gennemtænkte detaljer, mens andre dele er tilpasset dig, der ønsker et klassisk ydre kendetegnet af stil og ynde. Ej heller at forglemme dig, der ønsker et sporty retro look. De legendariske 3-Stripes og det karakteristiske Trefoil-symbol, der har taget verden med storm, hylder looket og bringer fortiden ind i fremtiden.