alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Graviditets-tights

 
[5]

Graviditets-tights giver dine ben frihed til bevægelse

Jagten på graviditets-tights er sat ind. Der findes en stor kollektion at vælge blandt. Blødt, elastisk stof, der smyger sig om balder, ben og lår og efterlader dig med en følelse af optimal støtte. Leggings, der omslutter din krop og forlænger den på naturlig vis. Fri bevægelighed og stof, der forhindrer sved i at indkapsles. Ingen gener eller unødige distraktioner. Du kan nu fokusere fuldt ud på dagens mål. Høj- og mellemtaljede modeller i chikke farver og kreative mønstre og designs fremhæver det unikke i dig, mens 3-Stripes giver dig et klassisk retro look. Tights til gravide fra adidas, så du kan føle dig godt tilpas i en tid med forandringer. 

Øg din velvære med funktionelle graviditets tights

Lad din garderobe afspejle din krop i udvikling. Med graviditets-tights fra adidas giver du kroppen mulighed for forandring. Elastiske taljer sørger for plads til en voksende mave, mens blødt bomuld og åndbart elasten øger velværen og lader din hud ånde. Din kropstemperatur forbliver neutral. Også i aktive stunder eller på varme dage. Den støttende effekt i de mange forskellige graviditets-tights overlader intet til tilfældighederne. Tights til gravide løfter mave, balder og lår på behagelig vis, mens moderigtige designs i et væld af udgaver gør det ligetil at udtrykke og understrege din enestående personlighed. 

Graviditets-tights til hverdagen

Dybe stræk på yogamåttens flade. Givende lunges i fitnesscentrets lokale. Raske skridt eller en forfriskende løbetur i parkens grønne omgivelser. Uanset hvad du begiver dig ud i under din graviditet, får du uovertruffen komfort og maksimal ydeevne med sortimentet af tights til gravide. De moderigtige og funktionelle leggings klæder dig på til at møde hverdagens mange udfordringer bekvemt og uden besvær. Også når du blot planlægger en afslappende aften i hjemmets trygge rammer er tights et sikkert valg. Graviditets-tights fra adidas er til dig, der vil have det optimale ud af din graviditet.