alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå hættetrøjer

 
[130]
Pris
224 kr. - 1.863 kr.
2241863
Børn Originals Grå adidas SPRT Collection hoodieBørn Originals Grå adidas SPRT Collection hoodie

adidas SPRT Collection hoodie

Børn Originals

1 / 3
Side:af 3

Grå hættetrøjer fra adidas med streetstyle æstetik og uovertruffen komfort

Der er noget helt unikt over grå hættetrøjer. De giver en følelse af total frihed, afslappethed og komfort. En hættetrøje er et must-have i enhver atlets garderobe. Hold kroppen varm på de kolde udendørstræninger, den sene grillaften eller bare for, at få ekstra streetstyle ind i dit liv og din garderobe. Hættetrøjen er hjørnestenen i din garderobe. Du kan træde ud af mængden med spændende snit eller holde dit look stilrent, med den klassiske silhuet og det ikoniske adidas-logo på brystet. Cropped hættetrøjer bringer tankerne tilbage til 90'erne. Her får du komforten fra hættetrøjens bløde kram om arme og nakke, men det giver samtidig dit look ekstra kant. Oversized hættetrøjer giver fuld bevægelsesfrihed hvor slim fit modellerne smyger sig om din krop.

Til sport. Til fritid. Til leg. Til livet. Grå hættetrøjer som holder

Bliv set på nattens mørke løbeture med reflekterende detaljer. Flere af vores modeller er unisex og passer til alle køn. Så er det nemmere at matche med vennerne, da fittet passer til de de fleste kropsformer og størrelser. Vores hættetrøjer hylder sportens ånd, så vores unisex fit gør det nemmere for dig og dit crew, at vise jeres sammenhold til omverdenen. Er du til det klassiske streetstyle look? Vores ikoniske hættetrøjer med Trefoil og adidas logo på maven er lavet i Isolisstof. Dette giver en blød og behagelig høttetrøje, som smyger sig om kroppen. Kombiner dine grå hættetrøjer med matchende joggingbukser eller farverige leggings og sneakers, for et mere iøjenfaldende look. Siden 2021 har 50% af adidas' kollektioner benyttet genanvendt polyester og Parley Ocean Plastic®. Dette er plast opsamlet ved øer, kystområder og hav. Vi tror på, at lige såvel som vores tøj skal passe på dig og din krop, så skal det også passe på vores jord.