alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå · Gazelle

 
[5]
Boys Originals Grå Gazelle skoBoys Originals Grå Gazelle sko

Gazelle sko

Boys Originals

adidas Gazelle i grå er dine top fede basissko

Hurtig som en gazelle, eller bare til afslappende spadsereture. Grå Gazelle er dine streetsmarte sko til noget af det hele. Designets DNA fra 60’erne, dengang de var det store hit på alverdens indendørs fodboldbaner, fornægter sig ikke. Små justeringer er dog sket op gennem årtierne. adidas Gazelle i grå er skabt så tæt som muligt på 90’ernes streetwear-ikoner. Du får glæden af de samme materialer, men sko med en smule mere bredde. Så dine fødder kan boltre sig ufortrødent og nyde komforten. De bløde ruskindsovedele har så mange facetter. Der er spil i materialet – alt efter hvordan du stryger hånden på overfladerne. De flade og stabile såler giver dig en forbedret føling med underlaget. Du er total grounded på både skateboard, pedaler, asfalt, dansegulv, halgulv og masser af andre underlag. Giv den gas og undgå dårlig lugt med OrthoLite®-indersåler, der får bugt med bakterier og fugt.

Grå Gazelle adidas er legendarisk skomode tilført tidløshed

En lang blød tunge samt forhøjet og afrundet hælkappe. adidas Gazelle i grå sidder som smurt om fødderne. De brede snuder lader tæerne hvile udstrakt med ergonomien i top. Mens de fleksible ydersåler i gummi tillader alle positioner med komfort. Grå Gazelle er meget mere end de sportssko, de oprindeligt blev designet som. Iklæd dig et par af de allestedsværende stilikoner og bliv klar til den røde løber, et vigtigt møde eller hverdagens strabadser. Det ungdommelige og sporty snit går til habitbukser, sportskjoler, træningstøj eller denim. adidas Gazelle i grå larmer på den helt rigtige måde. Ikke som skofamiliens andre farver som grøn, orange eller gul, men perfekt afbalanceret i kraft af klassiske og tidløse grå toner. Du ved, hvad du får med Gazelle. Dine livslange yndlingssko, der følger dig fra barn til voksen og bare altid kaster de bedste kommentarer af sig fra omgivelserne.