alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gaver

 
[2303]
CYBER MONDAY 20 % EKSTRA RABAT
Pris
49 kr. - 3.699 kr.
493699

FIND DEN PERFEKTE GAVEINSPIRATION

Hvis du er på udkig efter den perfekte julegaveidé til dine venner og kæreste, så led ikke længere end adidas. Du finder de perfekte gaver hos os, om det så er til træningsentusiasten eller klassisk 3-Stripes-stil. Vi har et bredt udvalg af gaver til mænd, gaver til kvinder og gaver til børn og teenagere. Eller de seneste kønsneutrale styles. Alt fra sneakers til sportstøj til under $100, og ting til julestrømpen og gaver under $20.

GAVER TIL SPORT OG STIL

Du kan finde de bedste adidas-sportstøjsgaver til at putte under juletræet, om de så er til løb, yoga eller styrketræning. Eller noget helt fjerde! Spred noget juleglæde med de seneste adidas streetwear-styles, eller behageligt loungewear, til mænd, kvinder, piger og drenge. Med matchende sæt og adidas-logotrøjer kan du altid finde det rigtige. Eller hvorfor ikke selv lade dem vælge gaven med et adidas-gavekort? Find al den inspiration, du skal bruge, for at give den perfekte gave.