alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon sneakers

 
[16]

Er du til frisk stil og fine farver, så er Falcon sneakers fra adidas lige dig

adidas Falcon sneakers er ikke bare et par sko, det er simpelthen en gave til dine fødder. De sidder godt til foden, da du kan finde den model med lige præcis den pasform der passer til dine fødder. adidas Falcon sneakers formår det som mange tidligere har haft svært ved, nemlig det at lykkes med kombinationen af løbeinspirerede og afslappende sko. Nogle af varianterne har en ydersål i gummi, og er ellers produceret i det åndbare mesh, som er med til at sikre dine fødder en god fornemmelse hele vejen igennem. Du undgår våde, fugtige og klamme fødder der er helt svedige efter kort tid. Med Falcon sneakers fra adidas er der også ofte det stabiliserende Torsion System, som giver god affjedring og generelt bare er med til at give dig et par behagelige og komfortable sko på fødderne.

Bring 90’erne stilen med ind i nutiden med Falcon sneakers fra adidas

Falcon sneakers fra adidas bringer det retro-agtige look fra 90’erne ind i den moderne tid. De hippe modeller er inspireret af den tids kunst og musik, og de bringer karisma og looket fra 90’erne op til nutiden med et brag af livlige farver at vælge mellem og ikke mindst et robust og stærkt design. Nogle af de forskellige modeller er med varmt for, så de vil være et glimrende valg når vejret ikke er for varmt og ej heller alt for koldt, men til de dage hvor du skal ud på en frisk gåtur eller en løbetur i det skønne efterårsvejr for eksempel. Den alsidige og iøjnefaldende stil hos Falcon sneakers fra adidas vil være en vinder hos dine fødder, ligesom dem du krydser på din vej uden tvivl vil sende beundrende blikke mod dine fødder.