alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hijab & Ekstra tildækkende tøj

 
[348]

Løb, træn eller slap af uden problemer med vores ekstra tildækkende sportstøj. Udvalget kombinerer teknologien fra vores bedste sportstøj med tildækningen og komforten, du har brug for. Find inspiration i vores kollektion, der let kan kombineres med den neutrale og enkle adidas Sport Hijab.

1 / 8
Side:af 8

SPIL MED SELVSIKKERHED MED ADIDAS SPORT HIJAB

adidas Sportshijjaben gør det let for dig at træne uden at skulle bekymre dig undervejs. Den er designet til at kunne foldes ind under din trøje, så du kan fokusere på sporten eller træningen, mens designet gør den at tage af og på – så undskyldningerne for at træne er endnu færre.

HOLD DIG AFKØLET OG TØR TIL AL SLAGS TRÆNING

adidas-sportshijaben er lavet af let svedtransporterende materiale, der holdes sammen af bløde sømme. Hold dig afkølet med HEAT.RDY-teknologien, mens indsatser i mesh gør, at den giver dig maksimal luftgennemstrømning. Og hold dig synlig i aftenens mørke med de indbyggede refleksdetaljer.

LET AT MIKSE OG MATCHE MED

Den kommer i neutrale farver med et enkelt design, så den let passer sammen med dit træningstøj. Vi har sweatshirts, hoodies, leggings, toppe og tracksuits til alle dine behov udenfor og indenfor, som alle passer perfekt til din adidas-sportshijab. Så om det er til løb, træning, yoga eller pilates, har vores tildækkende træningstøj alt det, du skal bruge.