alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Disney tøj

 
[132]
Drenge / Piger
Pris
99 kr. - 649 kr.
99649
1 / 3
Side:af 3

To legendariske brands slår sig sammen og skaber fantastisk Disneytøj fra adidas

Vores store kollektion af Disneytøj og sko giver dig alle dine yndlingskarakterer. Fra Mickey Mouse og vennerne, Disney prinsesserne, Star Wars og Marvels superhelte. Der er noget for alle, så kan du glæde sig over at have din yndlingsfigur på tøjet hele dagen. Fra sko over sweatshirts til tracksuits og sportsgear. Der er noget for børnene og de store legebørn. Frigør din indre superhelt. Nu kan både du og dit barn få tasker med Marvels ikoniske superhelte. Din glæde bliver fordoblet med udstyr fra Frost og din barndomsglæde blusser op i levende live med sweatshirts prydet med Minnie og Mickey og alle deres venner.

Disneytøj til det store, aktive legebarn

I vores store Athletics-kollektioner får du bløde T-shirts med Disneys figurer på brystet. Tag din kreativitet med i træningscenteret i farvestrålende Disneytøj, som foruden fede prints er lavet i åndbart bomuld og har ribbede, runde halsåbninger. Skal løbeturen have ekstra fart, så hop i adidas Star Wars sneakers, med Continental™ ydersål, som sikrer forbedret greb og støtte. Sneakers med mellemsål i responsiv Boost og stabiliserende Torsion System, gør din løbetur til en leg.

Giv børnenes garderobe ekstra farver og ballade

Der er intet der som Disneytøj, kan bringe smilet frem på læben. Til børnene, har vi kreeret fede tracksuits, T-shirts, tasker og jakker med deres yndlingsfigurer på. Til de varme dage kan de hoppe i Disneys sommersæt med shorts og T-shirt. De bløde hættetrøjer med matchende joggingbukser passer perfekt til de små atleter, som elsker at springe rundt i fuld gallop. Sweatshirtstoffet i bomuld og genanvendt polyester giver fantastisk åndbarhed. Elastisk talje med snøre gør den nem at justere, så den passer til barnets voksende krop. Hele familien kan opleve klassisk Disneyglæde i vores brede og finurlige kollektioner af Disneytøj.