alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Disney · Sneakers

 
[55]
Pris
179 kr. - 1.299 kr.
1791299
1 / 2
Side:af 2

Disney trainers - skodesign fra de velkendte eventyrverdener

Det er noget, der kan samle hele familien. Disney© underholdningsunivers er humor, sjov og sammenhold foran TV’et, på teaterscenen, i biografen eller hver eneste dag direkte på dit tøj. Disney© trainers fra adidas klæder din fødder på med charme, kvalitet, coolness og personlighed. Et samarbejde mellem to giganter inden for sport og underholdning, med livslang erfaring og brands uden sidestykke. Det kan kun blive godt - og det er det! Indmad og såler er skabt ud fra de nyeste teknologier, så din fodkomfort er lige god hver dag. De populære og effektive Boost-såler er én af mange fordele, du kan nyde godt af. Trainers er anvendelige til både sport og hverdag, så du kan få maksimal glæde af dine sko, der tager dig fra klasselokalet og videre ud på grønsværen.

Disney sneakers – du vil beundre dine sko mange gange om dagen

Hele familiens sportsmærke og hele familiens underholdningsgigant. Du får det bedste fra begge verdener i ét design med adidas og ©Disney. Kluntede, søde og sjove Goofy til børn og Star Wars til unge og voksne. Du kan have din yndlingsfigur eller yndlingsfilm synlig og direkte på dine sko. Velkendte elementer fra filmene er på kreativ vis indarbejdet i skokollektionerne, så du kan få ©Disney trainers, der skiller sig ud fra dine gængse sneakers. Ær Chewbacca i et par sneakers med pels, eller fejr guldrusen til glæde for dig selv og C-3PO. Masser af topfede klassikere bruges som udgangspunkt, når ©Disney trainers designes. Superstar, Stan Smith eller NMD. Dine fødder får det som blommen i et æg. Pakket perfekt ind i tidens skarpeste teknologi i form af Boost, der yder optimeret returenergi, krydret med alt det visuelle og æstetiske fra Disneys© uforglemmelige univers. Sport og hverdag bliver bare lige dén tand sjovere med adidas og Disney©.