alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cloudfoam

 
[123]
1 / 3
Side:af 3

Cloudfoam adidas er som en drøm på dine fødder

Det er ikke uden grund, at vi har valgt navnet Cloudfoam adidas. Vil du svæve på en sky ved hvert et skridt, så er denne specialudviklede teknologi noget, der nærmer sig følelsen. Hele teknologien er bygget op om fokus på blødhed og komfort, så du kan minimere træthed i fødderne. Cloudfoam adidas løfer dig til et nyt niveau med specialudviklede EVA-såler, som tilpasser sig dine fødder. Det er slut med stivhed, sig i stedet velkommen til personlig pasform, der lynhurtig modellerer sig til dine fødders former. Teknologien inkluderer også stødabsorberende elementer, så du undgår tryk fra hårde underlag. Tag troligt ud på gå- eller løbeture og lad de modstandsdygtige såler gøre arbejdet med at holde grebet. Giv den roligt gas i dine Cloudfoam adidas. OrthoLite® holder nemlig bakterier og lugt væk, når dine fødder sveder.

Cloudfoam: skyhøj af sålkomfort

Til modemæssige outfits i gadebilledet, eller direkte til sportsbrug. Cloudfoam adidas er svaret på begge dele. De banebrydende teknologier er implementeret på mange typer af sportssko. Løbesko, træningssko eller golfsko er blot nogle af eksemplerne, hvor du kan nyde godt af Cloudfoam-teknologien på sportsbanen. Mange af vores fritidssko er ligeledes forsynet med blødheden, så glæd dig også over komfort i hverdagen. Smukt og fleksibelt læder, eller mesh-paneler på overdelene. Du kan vælge blandt mange designs til alle dine behov. Cloudfoam adidas er ren komfort på alle ledder og kanter, så forkæl dine fødder med en teknologi, der værner om dit velvære. Bare fødder og sommer er altid et hit. En ekstra bonus bliver det i et par klipklapper fra Cloudfoam adidas. Her kan du gå på skyer i sommervarmen i de behagelige fodsenge med optimeret stødabsorbering. Dine fødder kan lade op på bedste vis takket være sålernes opbygning kombineret med overdele, der gør arbejdet færdigt.