alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Climacool bukser

 
[18]
Børn Fodbold Sort Tiro 19 træningsbukserBørn Fodbold Sort Tiro 19 træningsbukser

Tiro 19 træningsbukser

Børn Fodbold

Kvinder Løb Sort TræningsbukserKvinder Løb Sort Træningsbukser

Træningsbukser

Kvinder Løb

Behageligt bentøj i adidas Climacool bukser

Varme, klæbrige bukser er ikke ønskværdigt for nogen atlet. Varmen kan du med sikkerhed bruge for at undgå kolde muskler, men fugt er ikke velkommen, da den virker generende for din performance. Hos adidas har vi skabt vores egen teknologi, der får bugt med problemet. Mikroporer integreret i tekstilerne sørger for, at du kan forblive tør under træning. Klar til kamp i et par adidas Climacool. Bukser, som holder dig ventileret og behagelig fra start- til slutfløjt. De ingeniørskabte teknologier lader fugt slippe ud mens tekstilerne får lov at ånde. Det giver dig en ekstra fordel, når kroppen skal presses til det maksimale. Løb, cykling, yoga, fitness eller andre af dine sportsgrene dyrkes mest komfortabelt i et par adidas Climacool bukser. Teknologien er det bærende element, men fordelene stopper ikke ved Climacool-teknologien. Stretch-materialer giver dine ben den ønskede frihed, så fodbolde kan hamres i mål og cykelpedalerne kan trædes i bund uden forstyrrelser.

Climacool bukser holder dig tempereret

Ventilation og fugtkontrol. Det hele opnås med største velvære iklædt adidas Climacool bukser. Glæd dig til en innovativ løsning omkring benene, som tilpasser sig din kropstemperatur. Få glæde af allround ventilation med, så du holdes tør helt nede fra anklerne og op til hofterne. Sved og fugt vil altid være en del af sport. Med adidas Climacool bukser får du dog fordelen af hurtigtørrende materialer, hvor ventilationskanaler er ekstra effektive detaljer, som leder behagelig og kølig luft ind mens varme og sved siver ud. Tag din miljøbevidsthed til et nyt niveau. Iklædt adidas Climacool bukser i 100 procent genanvendt polyester, som er med til at minimere emissioner og reducere resursespild i miljøbevidsthedens tegn. Reducering af vibrationer i benmusklerne kan du med fordel nyde godt af. Vælg blot et par Climacool bukser med kompression, der holder tæt om benene i velsiddende pasformer.