alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Climacool

 
[260]
Størrelsesudvalg
Pris
83 kr. - 1.599 kr.
831599
1 / 6
Side:af 6

adidas Climacool – en teknologi med så mange fordele

Der er en grund til, at det er klogt at varme op. Varme muskler er nemlig mindre stive og mindre udsatte for skader. I stedet for at bruge al din energi på at fryse, kan du nyde varmen og præstere bedre på sportsbanen. Uden at overophede og blive våd. Men det kræver først, at du bruger tid på opvarmning. Samtidig med, at du bruger den rette beklædning. adidas Climacool er svaret på dine kampe i heden. Fordelen er, at den innovative teknologi holder kroppen tør. Et integreret system af forskellige teknologier arbejder sammen for at regulere kropstemperaturen. Det gælder om at slippe af med sved og fugt, så du bevarer et tørt klima under din performance. adidas Climacool trænger ind og arbejder med de reaktioner, der opstår under aktivitet. Og tager sig af dem, så de bliver suget af tekstilerne, hvorefter de fordamper – og kimen til et tørt kropsmiljø er lagt.

adidas Climacool nedkæmper sveden på kroppen

Hold dig nedkølet – uden at blive kold. adidas Climacool er hurtigabsorberende og svedtransporterende elementer, der er strategisk placeret. Teknologien kæmper med sved og fugt, så du altid er perfekt tempereret. Åndbarhed og fugtstyring sørger for optimal ventilering. adidas Climacool blev udviklet første gang ved at nærstudere en aktiv tennisspiller. Analysen viste, hvor på kroppen, spilleren svedte mest. Ud fra de beregninger er der siden dannet et suverænt overblik over, hvor mesh-indsatserne skal placeres. I dag kan du nyde adidas Climacool på hele kroppen. Tøj, sko og tilbehør. Teknologien bruges på det hele, så du kan holde fødderne fugtfri og kroppen tør og tempereret. Det er hele grundpillen i at kunne performe optimalt. At kroppen har det komfortabelt, når pulsen stiger. adidas Climacool holder dig perfekt varm og smidig – uden at lade sved og fugt tage over. Så nyd tørheden under action – fra top til tå.