alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterbukser

 
[49]
1 / 2
Side:af 2

Træk stikket ud eller giv dig fuldt ud i specialdesignede vinterbukser

Når sneen daler udenfor og frosten klinger til ruden, er du godt stillet med de smidige, bløde vinterbukser fra adidas, som gør sig godt til alt fra de rolige stunder på sofaen til den intense træning i fitnesscentret og de glidende taklinger på fodboldbanen. Innovativ 360-graders kinetisk konstruktion og tilpassende pasform er formlen på specialdesignede vinterbukser, der smyger sig om bagdel, balder og lår på behagelig vis. Former og kurver holdes på plads, så du kan kaste dig over hovedstand, cirkelspark og lunges, vel vidende om, at alt bliver, hvor det hører hjemme. Løs pasform og afslappet look er det optimale supplement til de målrettede angreb og vindende skud på mål, og det gælder uanset, om du foretrækker din fodboldtræning ude eller inde i løbet af vintermånederne. I takt med, at du skruer op for tempoet på banen, hjælper fugtabsorberende AEROREADY dig på vej. Teknologien eliminerer gener fra sved og fugt, så du kan bevare fokus på bolden. Kan du også mærke sejren, der er inden for rækkevidde?    

Retro eller moderne bæredygtige bukser til vinter fra adidas

Fremhæv din unikke stil og person under træning og hverdag med de mange specialdesignede bukser til vinter fra adidas. Denne kollektion brillerer med sine legendariske 3-Stripes langs buksebenene og synligt Trefoil foran, så du kan vise dig frem i en ægte klassiker og retromodel, der har defineret modeverdenen i årtier. Pust ud i moderne og edgy grafik, der favner momentet og lader din profil stå snorlige. Fra det skarpe og iøjnefaldende ydre look til de etiske værdier og gode, bæredygtige initiativer. Flere vinterbukser fra adidas er fremstillet af Primegreen - de højtydende og genanvendte materialer, der eliminerer behov for ny polyester i produktionen. Alt det så du kan drible afsted i et par bæredygtige vinterbukser med hjertet på rette sted.