alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af bukser

 
[246]
1 / 6
Side:af 6

Stort udsalg af bukser til performance og afslapning

Vi ved, at sportsfolk stiller store krav til deres tøj. Det gælder både det, som de har på til hverdag, men i særdeleshed også det, de skal præstere i. Derfor fås alle vores bukser i det store udsalg af bukser, med adidas’ nyeste teknologier og mest innovative materialer. Fra strategisk placeret mesh, som øger åndbarheden, til flade syninger, der giver en blød fornemmelse mod huden. Intet skal stå i vejen for din hverdag, især ikke dit tøj. adidas’ bukser har dybe rødder i sportens verden. Vores track- og sweat pants passer perfekt til de velfortjente pauser mellem træningen, til afslapning på sofaen eller til udendørs bevægelse. Materialerne er åndbare, og de smarte lommer lader dig have dagligdagens mest essentielle genstande tæt på kroppen.

Outlet af bukser for optimeret street style

Vores klassiske joggingbukser med 3-Stripes ned langs benet er ikke bare endnu et par afslapningsbukser. De er lavet til dagligdagens varierende tempo. Fra pauserne på bænken til den hårde træning. adidas’ outlet af bukser er garderobens nyeste go-to's. Ingen street-garderobe er komplet uden et par af vores klassiske track pants. Alle kroppe er unikke, og det samme er din personlige stil. Derfor får du i vores udsalg af bukser et bredt udvalg af farver, længder, designs og mønstre. Fra skandinavisk minimalisme til sprudlende grafik. Du finder det hele her. Direkte fra vores arkiver, men stadig tro mod deres originale stil og opdateret med vores nyeste og mest innovative teknologier. Slim fit falder ubesværet langs benene og fås til alle – kvinder, mænd og børn. Lad hele familien mikse og matche, så I fælles kan vise jeres dedikation til bevægelsen og sportens adrenalinfyldte spænding. Kombiner med dine yndlingssneakers. Fra klassisk sort til camouflage, det er dig, som definerer din stil med adidas' udsalg af bukser.