alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Bukser · Letvægt

 
[120]
1 / 3
Side:af 3

Lette bukser - en svævende, lækker fornemmelse, når du er aktiv

Tunge jeans eller kraftige cargobukser - de dur bare ikke til sport. Vægten af din beklædning er helt afgørende for dit velvære - og i sidste ende for din performance. Lette bukser fra adidas tynger dig ikke under sport, men løfter dig op og giver dig en god fornemmelse af komfort. Hele essensen ligger i materialevalget og designet. Når du har alle ønsker om at optimere din træningsindsats og blive flyvende på farten, er lette bukser det sikre valg. Opvarmning, afslapning eller hård konkurrence. Lette bukser er lige lækre til det hele. Du vælger selv pasform efter dine behov. Tætsiddende tights med kompression holder dine muskler fri for vibrationer. Trænger du til luft om benene? Vælg da blot de løstsiddende designs, som også tilpasser sig helt naturligt til dine bevægelser. Elastan sørger for at højne fleksibiliteten, så du kan hoppe, løbe, danse og cykle med en fri fornemmelse i kroppen.

Letvægtsbukser – vægtreducering for din komforts skyld

Der er flere fordele ved at bære lette bukser. Med vores innovative teknologier bliver det en sand fornøjelse at bevæge kroppen. Det gælder hele året, for letvægtsbukser er ikke kun til forårs- og sommerbrug. HEAT.RDY er klar til at yde fuld svedtransportering, så kroppen holder tør i varmen. Til alle dine træningspas i kulden, sørger de lette bukser for at holde dig varm med COLD.RDY-teknologi, der med sin isolerende og varmende effekt holder dine ben veltilpas. Blød isolering på bagsiden højner komforten en ekstra tand, så sport i lave temperaturer også blive overkommeligt. Lette bukser og bæredygtighed -det passer helt perfekt sammen. Genanvendt polyester og reducering af resursespild bidrager med ekstra mening i et miljøbevidst perspektiv. Du kan godt snøre løbeskoene eller pakke golftasken. Det er en fryd for ben og krop at mærke buksernes lethed, som får dig gennem træningen med lethed og velbehag.