alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kompressionsbukser

 
[96]
1 / 2
Side:af 2

Kompressionsbukser øger blodcirkulationen optimalt

Trætte og hævede ben er naturlige forekomster hos mange atleter. Der er pres på, når der løbes, cykles og vandres. adidas har dog løsningen i form af kompressionsbukser, som øger blodcirkulationen i benene. Kroppen arbejder på højtryk, når blodet skal fra hjertet ud i kroppen og tilbage igen. Når du er aktiv med din yndlingssport, kan du forebygge mod sammenklumpning af blod i benene. Kompressionsbukser sidder tæt om benene. Det er kernen i designet, så effekten mærkes maksimalt. Du kan drage fordel af en masse kompressionszoner, der skaber tryk ned fra anklerne og videre op på benene. Trykket hjælper på teknisk vis med at øge blodcirkulationen, så det bliver mere komfortabelt at løbe. Medicinsk specialisthjælp og vores egen livstidserfaring har fundet de rette opskrifter, så du kan få glæde af teknologiens mange bonusser.

Kompressionsbukser med al den støtte du har brug for

Du er på farten og musklerne vibrerer derudad. Det er uundgåeligt, når hårde eller bløde underlag forceres. Kompressionsbukser holder musklerne mere på plads og risikoen for ømhed og skader kan derfor mindskes. Alt dette får du gavn af, mens du er på farten. Glæd dig lige så meget til efter du har stillet løbeskoene. Den komprimerende effekt hjælper også med at restituere efterfølgende, så du igen bliver frisk og klar til at være aktiv. adidas Primeknit har en stor del af æren for komforten med evnen til at strække sig og skabe et åndbart miljø. Sammen med AEROREADY, der transporterer sveden væk fra kroppen og holder dig tør. Kompressionsbukser er videnskabs-nørderi. Når du bærer de tætsiddende bukser, øges syre- og næringsudbyttet, hvilket i sidste ende er medvirkende til at forbedre din performance og udholdenhed. Genanvendte materialer er et ekstra plus på bukserne, som også kommer med UV-beskyttelse, der sender dig beskyttet ud i solen.