alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

3/4 bukser

 
[13]

3/4 bukser: ekstra luftighed til din fordel

For koldt til shorts og for varmt til lange bukser? Det danske vejr er en finurlig størrelse, som kræver bukser i alle mulige længder. 3/4 bukser er den helt perfekte mellemting, der gør sig gældende til masser af aktiviteter. Lune aftener med fodbold på programmet. Du undgår heftig varme om underbenene samt flagrende tekstiler. Nyd i stedet mere boldkontrol i et par 3/4 bukser, hvor der intet kommer i vejen imellem dig og bolden. Du opnår fuld mobilitet uden distrahering, så linjen er lagt til sportslig succes med fokus på det vigtigste. At kunne glide af modstanderen og skabe resultater. 3/4 bukser til den næste omgang boksning eller til forårsdagene på skateboard med benskinner som supplement. Udstræk, opvarmning eller afslapning hjemme i sofaen til restituering. 3/4 bukser er din redning med den perfekte benlængde til noget af det hele.

3/4 bukser – en stor grad af frihed til sportsben

Musikken dundrer derudad og du er på farten med dagens sportsprogram. Det bliver ikke bedre med følelsen af kroppen, der arbejder og bruges. Åndbare materialer sikrer dig tørre ben, så du kan fortsætte ufortrødent i dine 3/4 bukser. Komforten er intakt hele vejen igennem. Især da du kan glæde dig over bæredygtighed som en ekstra bonus, der sætter fokus på miljøet. Genanvendt polyester er en del af fremstillingsprocesserne, så vi kan minimere resurser og emissioner. Som en del af Better Cotton-initiativet arbejder vi konstant for at forbedre den globale bomuldsproduktion. Alt sammen noget, du mærker direkte på huden i et par 3/4 bukser. Tætsiddende bukser med kompression for at mindske vibrationer, eller løstsiddende designs i streetsmarte udtryk. 3/4 bukser er lige, hvad du har lyst til. Bar hud fra knæene og ned oser af sommervibes og alsidighed – perfekt til alle dine benbevægelser.