alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af badetøj

 
[126]
Pris
71 kr. - 440 kr.
71440
Kvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitrusseKvinder Svømning Sort Marimekko Unikko bikinitrusse

Marimekko Unikko bikinitrusse

Kvinder Svømning

Kvinder Svømning Sort Egle badedragtKvinder Svømning Sort Egle badedragt

Egle badedragt

Kvinder Svømning

1 / 3
Side:af 3

Udsalg af badetøj: svømmeglæde ud over det sædvanlige

Du står måske lige og mangler noget opdateret svømmetøj. Det får de hermed til favorable priser. Udsalget af badetøj tilgodeser hele familien. Kvaliteten er naturligvis lige så høj som altid. Vi forkæler dig blot med uimodståelige rabatter, der lader dig nyde vandsport efter dine præferencer. Selvfølgelig i et badelook efter dit hjerte. Masser af detaljer og teknologi øger komforten, hvad enten du er til havs, i søen, poolen eller spaet. Udsalget af badetøj er funktionalitet og design på ypperste niveau. Elasthan i præcise mængder giver en uundværlig strækbarhed, som gør det nemt og naturligt at tage dine svømmetag. Svedtransporterende, vandafvisende og integreret UV-beskyttelsesfaktor 50. Det er nogle af de elementer, der gør badetøjet dejlig komfortabelt til alle sommerens svømmeture. Brug også badetøjet til vinterbadning, hvis du er til den slags. Infinitex-stoffer er møntet specifikt på badning i klorvand. Det bidrager med øget slidstyrke og reducerer blegning.

Outlet af badetøj: i bølgen blå med prisbesparelser!

Når du nu alligevel opholder dig på strande og i naturens egne kilder, så kan du også gøre det med omtanke. Det sørger vi for med det store outlet af badetøj og bæredygtighed. ECONYL®-garn er spundet af brugte fiskenet og andet plastmateriale. Således fremstilles der ikke nyt plast. I stedet spares der på ressourcerne, samtidig med at emissioner minimeres. 100 procent genanvendt polyester er også en stor del af vores kollektioner, da vi går forrest inden for miljøbevidsthed. Badeshorts og bikinier til alle de afslappede timer på stranden eller ved poolen. Eventuel med beachvolley eller andet sjov inkluderet. Hvad med et par tætsiddende badebukser og ergonomiske badedragter til den seriøse svømmetræning? Udsalget af badetøj er atletiske og velsiddende snit. Vores sponsorater og samarbejde med professionelle svømmere giver det hele en ekstra dimension. Udover de store besparelser, som du kan nyde godt af, er der dømt glad og tilfreds svømning for alle parter!