alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Ankelstrømper

 
[47]

Ankelstrømper der giver dig optimal fodkomfort

Det danske vejr er strømpevejr. Nyd bare fødder i badesko og sommersko. For sæsonen er kort og snart er det tid til igen at trække i lækre varme strømper. Inden det bliver alt for koldt kan du nyde ankelstrømper, som med deres korte designs er perfekte til de lunere årstider. Men brug dem endelig hele året. Vælg blot den rette tykkelse. adidas ankelstrømper giver dig komfort til både fritid og sport. Undgå at skrabe dine tæer indvendigt ved at trække i et par ankelsokker. De beskytter dine fødder i alle slags sko. Sneakers, fodboldstøvler, golfsko eller noget helt fjerde. Korte sokker er bare mere praktiske og komfortable. Især i de hede måneder, hvor knælange sportsstrømper er alt for varme. Du får masser af plads til at vippe tæerne, så du undgår indelukkede fødder. Udvidet tå-søm giver optimal bevægelsesfrihed, hvad enten du går, løber eller cykler.

adidas ankelstrømper: dine fødder vil føle sig tilpas

Du skal ikke slås med fugt og svedige fødder. AEROREADY sørger for at transportere sved væk, så dine fødder forbliver tørre under sport. Overvej i samme omgang fodtøj med antibakteriel OrthoLite®. Genanvendelighed ligger os nær. Derfor kan du nyde ankelstrømper i genanvendt polyester, hvor der er fokus på reducering af emissioner og resurser. Elastan er der også i strømperne, så du kan tage hvert et skridt med tilpas strækbarhed. Anatomisk formede designs med støddæmpning og svangstøtte understøtter og stabiliserer dine fødder på perfekt vis. Ankelstrømper med kompression er også en mulighed, hvis du vil have ekstra iltning af blodet i dine fødder. Og i sidste ende vil du kunne restituere hurtigere. Atletiske og tætsiddende snit giver dine fødder de bedste forudsætninger til lange vandreture, sportskampe eller til at stå oprejst i mange timer om dagen. Vælg selv den præcise sok-længde og farve. Du kan altid være sikker på, at 3-Stripes eller Trefoil titter op lige over anklerne.