alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Y-3 · T-Shirts

 
[35]

Få en smagsprøve på japansk mode i Y-3 t-shirts fra adidas

Y-3 giver dig en bred vifte af sporty streetwear. Med design af den japanske powerhouse designer Yohji Yakamoto, får du avantgarde design til sol, vind, regn og bevægelse. De iøjefaldende silhuetter i stilren monokrom farvepalette i kombination med adidas' nyskabende teknologier, giver dig hverdags streetwear med luksuriøse detaljer og unikke looks. Y-3 t-shirts formår at tage de afslappede elementer fra sportstøjet og give dem et unikt twist, så du oser af coolness og designerstil med kant. Progressivt modesportstøj til den moderne atlet som elsker specialdesignede styles og performance-fokuserede materialer. Yakamotos helt unikke elegance og øje for detaljer har resulteret i kollektioner skabt til alle livets begivenheder. De klassiske Y-3 t-shirts fokuserer på de små detaljer som mikrosting, afslappet pasform og bløde bomuldsblandinger. De bevæger sig mellem modsætningsforhold og samhørighed.

Y-3 t-shirts giver dig en forlomme i hverdagen

Vores lækre t-shirts er lavet i dobbelt lag mesh med polyesterindsatser under armene. Y-3 t-shirtkjoler giver dig den perfekte kombination af elegance og sporty bevidsthed. Kollektionens uhæmmede vision hylder sportens silhuetter med raffinerede og sofistikerede skrædderdetaljer. Det minimalistiske look giver japanske detaljer og en clean, skandinavisk minimalisme. T-shirts med crewneck fit giver dig de perfekte t-shirts til hverdagsbrug, da de passer til det afslappede hverdagslook og er lavet i det bløde og slidstærke single jersey stof. Den futuristiske følelse giver spændende silhuetter, som tør skille sig ud, men i en afslappet monokrom farvepalette. T-shirts med asymmetriske detaljer og slids i siden giver en afslappet pasform og viser hvorfor Y-3 t-shirts mestrer balancen mellem catwalk og hverdag. Kombinationen mellem adidas' ikoniske Trefoil logo og Y-3 på en enkelt t-shirt, er prikken over i'et på en modig kollektion i et fremtidsorienteret samarbejde. Flere af vores trøjer kommer i genanvendt polyester for en slidstærk og klimavenlig trøje.