alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Y-3 · Kasketter

 
[3]
Pris
549 kr. - 749 kr.
549749

High fashion møder autentisk sportslook med adidas Y-3 caps

Y-3 er historien om en af tidens største japanske designere kombineret med adidas' legendariske historie og tidløse 3-Stripes design. High fashion møder rå, autentisk sportsbeklædning i disse stilrene Y-3 caps, der uden større anstrengelser fuldender dit look med et strejf af elegance og sans for skarpe linjer. Klassiske, dæmpede farver går i spænd med alt fra hverdagsskjorter og jeans til træningstøj og gade-outfits, stilet mod bybillede og hverdag. Giv dig hen til en all-round accessory, der med sit alsidige udtryk hurtigt går hen og bliver garderobens nye uundværlige del.

Beskyttende Y-3 kasketter får bugt med sved- og solgener

Kom godt igennem træning og fysiske anstrengelser med klimaregulerende Y-3 kasketter fra adidas tilsat skarpe detaljer som indvendigt svedbånd. I takt med, at du skruer op for tempo og intensitet på løbeture, fodboldbaner eller cykelstier, vil sveden unægtelig trænge sig på. Lad det ikke stoppe dig. Tag fuld kontrol over varme- og fugtgener med en beskyttende Y-3 cap, der holder dig tør. På den måde kan du bevare fokus på din sport og indhente dagens mål. Let buede skygger er din ven i nøden på solrige dage, mens hovedbund og synsfelt er fuldt beskyttet.   

Bring gode fornemmelser til hverdag og træning med blød hovedbeklædning

Nyd komforten fra de mange Y-3 caps sammensat af kvalitetsmaterialer som dobbeltstrik af bomuld og elastan. Det gode materialevalg er lig blød, komfortabel hovedbeklædning, der med sine behagelige kurver nemt bliver en naturlig del af dig og dit outfit. Lukninger med velcroremme er din mulighed for at tilpasse din Y-3 adidas cap, så den bakker op om din unikke hovedform. Et sublimt fit leveret af de justerbare detaljer og det smidige stof. Nakkeskygge er det perfekte supplement til kølige dage på cykelstierne. Fold skyggen op med de funktionelle trykknapper, når der er behov for luft til nakke og hud.