alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Veste

 
[50]
Y-3 Sort Y-3 Knit vestY-3 Sort Y-3 Knit vest

Y-3 Knit vest

Y-3

1 / 2
Side:af 2

Indtag forår og efterår i smarte veste

Bliv klædt på til udendørsliv med en vest fra adidas. Kombinationen af blød polyester, dobbeltstrik, dun og fjer isolerer og bevarer din kropsvarme, så du kan nyde aktiviteter i naturen. Vejrets luner er ingen udfordring. Ifør dig en model i 100% polyester eller glatstrik på mere solrige dage. Alle modeller er af let vægtigt stof og med god pasform, så du har fri bevægelighed, når det er tid til at kaste dig over din favoritsport. Flere veste har vand- og vindafvisende overflader, der holder dig tør og varm på våde og blæsende dage. En lettere byge er ingen hindring. Genanvendt polyester vidner om et ønske, om at passe godt på naturens sparsomme ressourcer. Vores miljøbevidste fokus er ikke til at tage fejl af. 

Veste til et aktivt liv

Golf, løb, lange gåture, en dag på vandet. Hvilket formål skal din nye vest tjene? I et aktivt liv er der behov for tøjdele udarbejdet med et fokus på funktionalitet. adidas veste understøtter sportslige udfoldelser under åben himmel, og det gælder uanset, om du er mand eller kvinde. De mange veste er lavet med snit, der følger kroppens former på naturlig vis, så du uden besvær kan svinge golfkøllen eller snuppe dig en hastig sprintetur på stierne. Intet der generer eller skaber udfordringer. Velvære er i fokus, så du kan koncentrere dig om din sport. 

Altid en vest til dine behov

Elegante designs og detaljer fuldender de ærmeløse jakker. Høje halsstykker hjælper til at holde på varmen, mens store hætter forhindrer dråber i at finde vej til hovedbunden. Fyldige lommer med lynlås lader dig opbevare de vigtigste genstande inden for rækkevidde. Nøgler, småpenge og mobil er gemt sikkert af vejen og kan findes frem på rekordtid. Livlige eller simple farver, mønstre eller et minimalistisk look, tæt eller løs pasform. Valget er dit, når din nye vest skal findes.