alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Regntøj

 
[161]
1 / 4
Side:af 4

Tør både ud og hjem i vandtæt regntøj

Det er sikkert som amen i kirken. Regntøj findes i alle danske garderober. Eller har du endnu den beskyttende beklædning til gode, så kan adidas pryde dig med et sæt. Regntøj behøver nemlig ikke at være kedelig og praktisk. Det må gerne være moderigtigt og funktionelt på samme tid. Vi garanterer begge dele. 3-Stripes og Trefoil forskønner dit regntætte tøj og det samme gør farver samt alverdens forskellige toner. Mangler du en effektiv skal-beklædning til hverdag eller sport? Så byder regntøj fra adidas på fleksible designs, som holder vandet ude. Det er velsiddende beklædning, som du kan forlade dig på til cykelture til og fra arbejde eller sport. Eller når du trodser regnvejret for at gå på svampejagt eller lufte hunden. Livet i Danmark er fyldt med udendørsaktiviteter i våde elementer og adidas beskytter dig imod dem.

Hold dig tør i regnen!

Funktionalitet er en lige så stor del som design. Derfor kan du modstå selv de værste byger med regntøj på kroppen. Støvregn eller en hurtig byge? Så kan du ofte nøjes med en regnjakke. Står det ned i stænger og opholder du dig ude, så supplér op med et par regnbukser. De effektivt beskyttende letvægtsmaterialer vejer og fylder ikke meget, hvilket øger fleksibiliteten. Derfor er det altid nemt at have et sæt regntøj ved din side – enten på kroppen eller i rygsækken. Frygt aldrig en byge iklædt adidas regntøj! Veludviklede teknologier, som RAIN.RDY og GORE-TEX® får nemlig regnvand til at prelle af overfladerne. Forseglede sømme sørger for, at vand ikke kan trænge ind i selv de mindste sprækker. Regntøj er naturligvis også designet i åndbare materialer, så fugt holdes ude og kroppen forbliver tør. Detaljer som høj krave, hætte og justerbare snører giver dig optimale muligheder for at lukke af for regn og blæst. Der er dømt komfort og tørhed med regnjakker, regnbukser og regnslag fra adidas!