alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandtætte sko og støvler

 
[191]
1 / 4
Side:af 4

Det danske vejr tigger vel nærmest om vandtætte sko

Perfekt til det danske klima, har adidas et omfattende program af vandtætte sko til en bred vifte af aktiviteter, inklusive gode vandresko. Mange af vores sko og støvler benytter gennemprøvede og velkendte GORE-TEX® teknikker til at sikre vandtæthed og isolering uden at gå på kompromis med din komfort og sikkerhed. Løbesko og golfsko er naturligvis også en selvfølge i denne del af sko-programmet. Ligesom støvler som sikrer et godt greb og god affjedring under for eksempel en vandre- eller løbetur på de bornholmske klipper eller ude i kulden om vinteren. Vi giver dig komforten og sikkerheden til også at bevæge dig ude, og nyde udendørslivet, når naturen ikke viser sig fra sin mest lune og solbestrålede side. Løbeskoenes anvendelighed strækker sig fra sko velegnet til joggingturen ude i naturens elementer, eller på udendørs bane. Orienteringsløberen vil også kunne finde passende sko blandt det store udvalg fra adidas.

Du vil præstere det bedste, så du forventer også det bedste, inklusive vandtætte sko

Hos adidas er der en lang tradition for produktion og udvikling af sko, der strækker sig næsten 100 år tilbage, hvor selskabets stifter, Adolf Dassler, startede sit første firma, der producerede sko hjemme i moderens hus og som senere blev til adidas. Gennem de år, har adidas siddet på fødderne af mange succesfulde atleter til OL, EM, VM og andre store konkurrencer. Flere store sportshold sværger også til fodtøj fra adidas. Derfor kan du være sikker på at både vandtætte sko og de mere fritidsrettede vandtætte støvler, kan klare selv de hårdeste strabadser og dette uden at nedsætte din ydelse, hvad enten du er motionist eller topatlet. Med adidas er du sikret fodtøj udviklet og produceret med de nyeste teknikker, som yder det ypperste indenfor komfort, ydelse og sikkerhed. Med det bedste udstyr vil du være godt rustet, selv til det dårlige vejr ingen af os er forskånet for.