alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Ure

 
[32]

Ure: når tiden ikke må løbe fra dig

En smartphone med indbygget ur kan bare ikke det samme som et armbåndsur. Med et af de fede adidas ure behøver du ikke hive telefonen frem og trykke på knappen for at se klokken. Det er blot at vippe skiven og du er opdateret i løbet at splitsekund. Meget praktisk, når du skal nå noget. Ikke mindst, når du skal opnå nye tider i forbindelse med træning. Med de fede designs fra adidas kan du holde et skarpt øje med et af de allervigtigste parametre inden for sport – nemlig tiden. Alt foregår på tid. Sekunder og minutter kan være forskellen på sejr og nederlag, så vær godt rustet med din egen personlige tidsviser om håndleddet! De velkendte adidas logoer giver dig tilmed noget ekstra pænt at kigge på, så du kan slå mange fluer med ét smæk.

Tjek på tiden

Der er blevet taget rigtig godt imod alle adidas ure op gennem årene. Stilarterne er forskellige og varierede, så mange segmenter kan være med. Maskuline stålure er altid et sikkert hit og ses på alt fra rappere til basketballstjerner. Rustfrit stål er råt, gedigent og udtryksfuldt. Det kan uden problemer matches med dit hverdagstøj, til en fest eller når du dyrker sport. Skal du i badetøjet, så vælg en vandresistent model, der modstår dråber og bølgeskvulp. Mange funktioner eller blot et helt klassisk design? adidas er som altid garant for mange stilarter. Selv de mindste detaljer gør en stor forskel, når det gælder design. Skal du dykke eller blot plaske i overfladen? Har du brug for stopur, lys eller kalender? Der er nok af muligheder at overveje for at få et ur, der matcher dine ønsker. Der er masser af ure, og tiden vil ikke løbe fra dig. Det gælder uanset, om du vælger et streetsmart ur, et retro-design eller noget helt tredje.