alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ungarn – landsholdstrøjer og udstyr

 
[9]
Børn Fodbold Rød Hungary hjemmebanetrøjeBørn Fodbold Rød Hungary hjemmebanetrøje

Hungary hjemmebanetrøje

Børn Fodbold

Fodbold Rød Hungary hjemmebanetrøjeFodbold Rød Hungary hjemmebanetrøje

Hungary hjemmebanetrøje

Fodbold

Kvinder Fodbold Blå OE TEE WKvinder Fodbold Blå OE TEE W

OE TEE W

Kvinder Fodbold

Fodbold Hvid Uniforia Pro fodboldFodbold Hvid Uniforia Pro fodbold

Uniforia Pro fodbold

Fodbold

Fodbold Sølv Uniforia Finale miniboldFodbold Sølv Uniforia Finale minibold

Uniforia Finale minibold

Fodbold

Vis, hvem du støtter, med en ungarsk landsholdstrøje fra adidas

Den ungarske hjemmebanetrøje er skabt med inspiration fra landets storslåede natur. Donau-floden løber midt gennem landet, fra nord til syd, og er på smukkeste vis inkorporeret i designet på den nye Ungarn-trøje. Det klassiske snit gør trøjen behagelig at trække i, og den innovative AEROREADY-teknologi holder både fans og spillere tørre og veltilpasse under alle kampens 90 minutter. Denne performance-orienterede teknologi absorberer vand uhørt hurtigt og holder dig afkølet, uanset hvor intense aktiviteter du kaster dig ud i. Indtag fodboldtribunen med stil i en ungarsk landsholdstrøje, som fejrer det ungarske landskab og giver dig de bedste muligheder for at give holdet din fulde opbakning.

En del af fodboldhistorien

Ungarns landshold har igennem flere perioder været et af de mest markante mandskaber. Det såkaldte Golden Team var i 1950’erne en decideret magtfaktor og vandt i 1954 sølvmedaljer ved VM i Schweiz. Siden har Ungarn-trøjen prydet en lang række fodboldlegender, og den traditionsrige fodboldnation har haft flere gyldne perioder. Mærk lidt af det historiske vingesus, når du iklæder dig den nye og opdaterede ungarske landsholdstrøje fra adidas. Den fjerlette kampdragt er udstyret med V-hals og har en række særlige detaljer til de ungarske fodboldfans. Samtidig er trøjen produceret med genanvendt polyester med det mål at spare ressourcer og mindske emissionen. Oplev kombination af innovativ tænkning og historiebevidsthed, mens du bliver klædt perfekt på til kampstart med adidas’ nyeste udgave af den ungarske landsholdstrøje.