alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trailløb

 
[423]
1 / 9
Side:af 9

Trailløb tvinger kroppen ud af sin komfortzone

Hvis du trænger til at komme lidt ud af den normale løberytme med fokus på pace og strækninger, der går ligeud, så giv dig i kast med trailløb, der stimulerer en masse sanser. Det er tid til at skifte asfalt og fortove ud med skovens udfordrende terræner, som stiller krav til din omstillingsparathed. Få brugt kroppen på en ny måde til trailløb, men først skal du have styr på dit look. Vi klæder dig på fra top til tå, så du kan indtage kuperet terræn optimalt. Bliv klar til at krydse vandløb, skove og skråninger i trailsko. Ydersåler med masser af trækkraft og greb holder dig fast på underlagene, når du skal hurtigt rundt i sving og op og ned ad skrænter. Plask med fuld fart gennem vandhuller og lad GORE-TEX® klare presset fra fugt og vand, så fødderne holder tørre.

Cross country løb: oplev naturen fra en ny side

Dine trailsko skaber det grundlæggende på dit løbeoutfit. Byg videre på looket med items fra adidas trailløb, som klæder dig komplet på til de vilde ture i naturen. En tanktop uden ærmer og et par ultrakorte shorts får dig komfortabelt gennem sommerhedens løb. AEROREADY yder maksimal svedtransport, så kroppen holdes tør. Lange løbebukser med vandafvisende overflader er ligeledes et must. Indtag tætbevoksede områder i et par lange trailløbebukser, så du undgår svirp fra grene og generende insekter mod huden. Funktionelle løbejakker til trail pakker overkroppen behageligt ind, når vinden blæser og du vil undgå den mod brystet. Alt til trailløb i både løs eller tæt pasform sender dig i felten og får kroppen rusket igennem på sjov og effektiv vis. Tøj, sko og tilbehør ruster dig til at indtage terrænerne med styrke og beskyttelse, så du kan udfordre din omstillingsevne og udvikle din performance.