alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Muleposer

 
[25]

Praktiske muleposer til indkøb og hverdagsting

Har du brug for at medbringe mere, end blot en smartphone i jakkelommen, når du skal ud ad døren? Så sørger adidas for at opbevare dine fornødenheder tørt og godt. Rejsetasker, rygsække, sportstasker, toilettasker – og selvfølgelig muleposer! De populære tote bags er kendetegnet ved deres rummelighed, så du kan have det hele med til træning. En lang og bred model kan sågar opbevare en sammenrullet yogamåtte i bunden, eller stil den oprejst i siden. Sammen med dit håndklæde, skiftetøj, sportssko og toiletsager. Jo, den er god nok. Med muleposer er der ingen begrænsninger og du skal for en gangs skyld ikke ærgre dig over at lade nogle ting blive hjemme. Her får du nemlig også plads til drikkedunk, parfume, makeup og alle dine accessories. Der er naturligvis muleposer til alle typer, du kan sagtens proppe din freespee eller amerikanske fodbold ned sammen med dit beskyttelsesudstyr. Eller måske du skal ud og dyrke vandsport med alt dit svømmetilbehør.

Tasker med masser af plads

I dag er genbrug det store hit, hvilket også ses på de mange hjemmelavede muleposer, som folk går rundt med. Vi er også med på at indtænke omtanke for miljøet. Derfor finder du også tote bags fremstillet i genanvendt polyester. Det er tasker designet og fremstillet med omtanke for jordens resurser. Ud over at være meget rummelige er muleposer også meget nemme at komme til. Som regel er de designet med ét stort rum, så du hurtigt kan putte træningstøj, madvarer eller skolebøger ind og ud af tasken. To stropper – en på hver side af taskerne, sørger også for, at åbningen er meget bred og fleksibel, hvilket igen betyder nem adgang. Du kan selvfølgelig også vælge en model med lynlås, som på praktisk vis lukker af for vind og vejr. Mange muleposer fra adidas er desuden forsynet med net, stiklommer og andre opbevaringsmuligheder ud over det store centrale rum.