alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tørklæder

 
[7]

Skån din hals skønt og blødt mod fra kulde med tørklæder i bedste kvalitet

En af fordelene ved kulden i Danmark er, at du kan style dit look med tilbehør. Tørklæder bør man aldrig gå ned på, for omskiftelige vejrtyper kan sende en blæst mod halsen i løbet af kort tid. Aktiv hele året rundt. Det kan du nemt være med adidas. Du skal blot huske tilbehøret, for det er detaljerne, som giver ekstra beskyttelse. En skiferie med høj sol og snedækkede pister, en løbetur i kulde, cykelture, sejlads, en runde golf på greenen. Alle udendørssportsgrene stiller krav til dine accessories. Udvalget med tørklæder sørger for, at du kan dække din hals til, når det er koldt. Hvis du er træt af fortidens kradsbørstige tørklædedesigns, så nyd i stedet godt af adidas tørklæder. Smyg halsen ind i blødt fleece eller kradsefri merinould. Og få samtidig glæde af åndbarhed, så du undgår fugt om halsen. AEROREADY-teknologien bevarer et tørt miljø, så du slipper for at blive kold og våd om halsen, når kroppen er varm.

Halskomfort til hverdag og sport

Du får mere, end et tørklæde ved at bære adidas om halsen. Vi indgår i Better Cotton-initiativet, som arbejder for en forbedret bomuldsproduktion. Samtidig ligger genanvendelighed os meget nært og derfor finder du også tilbehør med omtanke for resurserne. Skal du skråle i kor med resten af fangruppen på stadion, så gør det i takt med din favoritklub eller dit favoritland. Fan tørklæder er altid din garanti for sammenhold og stemning. Og hep bare løs, for de bløde materialer skaber komfort og varme om halsen, så stemmen er smurt. De lange og fyldige tørklæder er især praktiske til hverdagsbrug. Har du brug for sportstørklæder, så er halsedisser et oplagt valg. Dem slipper du for at binde knuder på, men kan i stedet nyde godt af en justerbar snor for individuel pasform. Der er garanti for halskomfort for hele familien, så I alle undgår træk og kulde.