alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Tokyo Collection

 
[227]
1 / 5
Side:af 5

TOKYO-KOLLEKTIONEN SPORTSTØJ TIL MANGE SLAGS DISCIPLINER

Tokyo-kollektionen er designet til at hylde sportens største værdier: inkluderende fællesskaber. Den trækker på 70 års adidas sportswear-innovation og kombinerer vores mest avancerede teknologier og produkter såsom Avanti Spike, adidas 4DFWD, Barricade og Ultraboost 21. Hver style er en kollektion af sko og tøj til enhver sport, hold og atlet og er genskabt i solar rød, hvid og sort for at symbolisere vores arv som banebrydende sportstøj. Med 85 modeller på tværs af 17 discipliner - inklusive atletik, vægtløftning, boksning, tennis, volleyball, basketball, boksning, cykling og skateboarding - fejrer kollektionen idéen om at stå sammen.

TRÆN OG KONKURRÉR I SKO, TØJ OG FANSÆT

Højdepunktet i Tokyo-kollektionen er sko med adidas' største release af sko til mange sportsdiscipliner. Kollektionen blev designet med mangfoldighed for øje, så fællesskabet kan ophøje sporten til nye højder. Alle skosilhuetter har solar røde, hvide og sorte farver, hvor det røde symboliserer adidas' innovative arv. For første gang inkluderer kollektionen en ny skatesko kaldet Tyshawn efter Tyshawn Jones. Kollektionen har også adidas Boost-teknologien, der giver utrolig returenergi, EnergyRods i mellemdistanceløbesko såsom adizero adios Pro 2 og 4D-mellemsålen, der giver optimal bevægelse, støddæmpning og stabilitet. X Speedflow-fodboldstøvlerne har en Carbon Fibre Speedframe, der giver øjeblikkelig afsæt. Tokyo-kollektionen indeholder også trænings- og konkurrencetøj til kvinder og mænd. Kollektionen har HEAT.RDY-teknologi, der giver effektiv åndbarhed og svedtransportering til sommersport. Kollektionen er ideel til træning, løb og kampe uden forstyrrelser og består af T-shirts, shorts, tights og sports-bh'er, der alt sammen er designet til at hjælpe dig med at slå din personlige rekord. Og når du vil repræsentere dit landshold, så lader vores fanssæt dig dele din passion for sport i teknisk performance-tøj, der er perfekt til gaden, banen eller atletik De er skabt med dekonstruerede nationalsymboler og designet til at afspejle vores individualitet, og de fejrer, hvad der bringer os sammen.