alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

TOKYO-KOLLEKTIONEN

 
[54]

READY FOR SPORT: DU KAN MERE, END DU TROR

Sport handler om lykke. Om optimisme. Men mest af alt handler det om at vende stærkt tilbage. Alle adidas-atleter signalerer med TOKYO-kollektionen, der består af markante sko i pink nuancer, at tiden er inde til at vende tilbage til sporten.

Jeg er født til at løbe. Og jeg vil give mig 100% for verden igen.

Shaunae Miller-Uibo (200m/400m)

1 / 2
Side:af 2

TOKYO-KOLLEKTIONEN: STÆRKE SKO, DER HYLDER SPORTENS VERDEN

TOKYO-kollektionen er designet i stærke pink nuancer, der signalerer viljen til at vende tilbage til sporten igen. De strålende farver er udviklet af adidas i ære af Tokyo, og byens mange nye atletikbaner samt dens spraglede gadekultur.

DU KAN MERE, END DU TROR: EN HISTORIE OM HÅB OG VILJE

Med TOKYO-kollektionen går verdensklassesportsstjernerne Katie Ledecky, McKenzie Coan, Stefanos Tsitsipas, Shaune Miller-Uibo, Caroline Dubois, Miho Nonaka, Shoko Ota og Maicel Uibo sammen om at være ét globalt sportsfællesskab for at inspirere den næste generation af atleter til at vende tilbage til sporten igen.