alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Strandtøj

 
[68]
1 / 2
Side:af 2

Strandtøj: badesæsonen starter lige præcis nu

I et land med massevis af kystlinjer er strandtøj uundværligt. Du længes efter naturen og de våde elementer. Helt forståeligt og vi gør ventetiden mere overkommelig. Så du kan åbne strandsæsonen i fuld vigør og nyde dit nye strandtøj skabt til sport og afslapning. Blødt og strækbart stof giver dig lyst til at være i vandet mange timer. Klar til svømmetræning eller skønne dyp i naturens kilde. Når du nu dyrker naturen, kan du gøre det med et højaktuelt miljøfokus. Strandtøj i genanvendte materialer giver dig en ekstra følelse af bekymring for omgivelserne. Primegreen er en af de essentielle teknologier, der sikrer 100 procent genanvendt plastic, så intet nyt plastic tages i brug. Fjerlette materialer gør dig maksimal mobil til alle dine strandaktiviteter. Svøm løs, dyrk strandsport og nyd solen i strandtøj med UV-beskyttelse.

Strandtøj – lad dine vandeskapader stå distancen

Alle mænd med hang til strandliv kan glæde sig til badeshorts i perfekt pasform. Elastisk talje med snøre giver dig mulighed for den perfekte indstilling. Giv den gas i vandet uden af badebukserne glider ned eller kravler op. Og nyd luftigheden i varmen fra indvendige tights med mesh. Kvinder kan også trygt trække strandsmilet frem. Formstøbte skåle og støttende stropper gør det til en fryd at være aktiv på stranden. Især i selskab med det banebrydende ECONYL®-garn, som tager naturens affald, og laver det om til badetøj. Aldrig har strandtøj givet mere mening. Badedragter og bikinier, der sidder som smurt til kroppen, får dig som en ål gennem vandet. Dage der ikke byder på strandvejr sender dig direkte i svømmehallen, hvor klorresistente materialer sørger for materialefriskhed og holdbarhed. Strandtøj er hele familiens garanti for at komme i vandet. I adidas-kollektioner, der er skabt med viden fra professionelle konkurrencesvømmere. Bedre bliver det ikke, når kroppen skal motioneres under vand.