alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Polyestertøj

 
[556]
Pris
59 kr. - 4.699 kr.
594699
1 / 12
Side:af 12

Polyestertøj: syntetiske materialer er perfekte til sportsbeklædning

Naturlige materialer har gennem de sidste mange år fået et større fokus. Selvom syntetiske materialer stadig er i høj kurs i både sports- og modebranchen. Polyestertøj kan noget særligt, som du får glæde af under sport og i fritiden. Det sidste nye er genanvendt polyester, som passer perfekt til det miljøbevidste perspektiv hos adidas. Dyrk sport med god samvittighed og i polyestertøj med Primegreen. Nyd følelsen af 100 procent genanvendt polyester, hvor intet nyt plastic er tilsat. Vi kerer om dig og fremtidens klode ved at bruge noget, der findes i forvejen. Polyestertøj i alle afskygninger er dit behagelige sportstøj. Som er skabt til alle dine aktiviteter året rundt. Når kroppen sveder arbejder polyester helt optimalt. Fibrene har en lav vandabsorbering og binder ikke fugt. I stedet kan du nyde materialernes evne til at lede sveden væk fra huden og ud på overfladerne, hvor det fordamper. Det sikrer dig et dejligt tørt miljø på kroppen.

Polyestertøj tilpasser sig kroppens mekanismer under sport

Du bliver dobbeltsikret på komforten i polyestertøj med AEROREADY. Teknologien er i stand til at fugtabsorbere i stor stil. Modsat polyester i sig selv, der leder sveden væk. Begge dele kombineret giver det tørreste klima, du kan tænke dig. Sved løs uden at lugte. Polyester med den antibakterielle effekt sikrer dig et lugtfrit outfit. Brandhæmmende og antistatisk er nogle af de andre egenskaber, som du også får med, når du bruger polyestertøj. Undertøj, baselayers, T-shirts, træningsdragter eller noget helt femte. Det syntetiske materiale er tilgængeligt i alt slags sportstøj. Du kan ikke slide dit tøj op. Slidstyrken er eminent. Også når polyester blandes med eksempelvis bomuld. Holdbarhed, styrke og tøj med mindre krøltendens. Polyestertøj er sportstøj med så mange fordele, at du ikke kan undvære det til træning året rundt.