alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Teenagertøj

 
[1175]
adidas tøj til teenagers er praktisk og moderigtigt, for teenagere går ikke i hvad som helst. Uanset om de foretrækker træningstøj eller leder efter en mere street stil, findes den her. Køb tøj til teenagers online.

Teenagertøj er stensikkert modetøj med sporty kant

Har du teenagers i huset? Så kender du alt til både tøjkriser og tidens skarpeste looks. Hos adidas har vi løsningen på det hele. Vores kollektioner er for længst blevet kult hos det mest modeopdaterede segment i befolkningen. Alderen fra 13-19 år er identitetsskabende på alle parametre og tøjet sætter standarden for den ydre attitude. Teenagertøj er skabt til årgangens legende og aktive livsstil. Komfortable bomuldsmaterialer smyger sig om de unges hud, så der kan gås til stålet i frikvartererne og alle døgnets øvrige timer. Træning og hverdag flyder ud i ét og det passer perfekt til adidas’ filosofi. De unge kan bo og leve i det velsiddende teenagertøj, både på cykelturen til skole og videre ned i byen, når der skal hænges ud med flokken. Samt igen når de skal videre til træning og kamp, når yndlingsaktiviteterne er på programmet.

Tøj til teenagere er ungdommens sportsmode

Indkapslet i tidsånden og fuld fart frem i livet. Teenagertøj er cool, hipt og lige i skabet med snit, mønstre og logo. De vil have det præcis sådan, for fingeren er på modens puls, og vi forkæler dem med årtiers teknologisk udvikling og trends, der kommer igen og igen. Den miljøbevidste ungdom sætter pris på teenager tøj i genanvendte materialer. Det passer suverænt til vores fokus på bæredygtighed og besparelser på resurser og emissioner. Teenagersved der pisker af panden og fugt på kroppen. AEROREADY er modsvaret med sine svedtransporterende effekter, der holder kroppen tør. Teenagertøj er indbegrebet af alle de fede items. Dem de unge ikke kan leve foruden. Hættetrøjer og træningssæt, der får dem på linje med resten af vennegruppen. Klubjerseys til stadionture, badetøj til hovedspring i poolen og alle de andre stykker tøj, så der er cool komfortabel påklædning til hver årstid og til helårsbrug.