alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Teenagertøj

 
[1286]

adidas tøj til teenagers er praktisk og moderigtigt, for teenagere går ikke i hvad som helst. Uanset om de foretrækker træningstøj eller leder efter en mere street stil, findes den her. Køb tøj til teenagers online.

Manchester United 22/23 tredjetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
3-Stripes bukser
Tiro 21 træningsbukser
Argentina 22 udebanetrøje
3-Stripes Team træningsdragt
Trefoil hættetrøje
FC Bayern 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 tredjeshorts
Adicolor hættetrøje
Manchester United Condivo 22 Training bukser
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Woven sæt
Trefoil hættetrøje
Adicolor SST træningsbukser
Manchester United Crew sweatshirt
Future Icons Logo bukser
Adicolor hættetrøje
Real Madrid Essentials Trefoil T-shirt
FC Bayern 22/23 fjerdetrøje
Trefoil Crew sweatshirt
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg bukser
Sweden 22 hjemmebanetrøje
Athly V 3-Stripes badedragt
Spain 22 hjemmebanetrøje
Juventus 22/23 hjemmebanetrøje
Sereno træningsdragt
Adicolor SST træningsbukser
3-Stripes bukser
Arsenal Condivo Pro 22 træningsbukser
Entrada 22 shorts
Adicolor jakke
Adicolor hættetrøje
Graphic Print Crop hættetrøje
Adicolor hættetrøje
Badge of Sport Cotton træningsdragt
Adicolor hættetrøje
Tiro Essentials shorts
Real Madrid 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Adicolor SST træningsjakke
Adicolor bukser

Teenagertøj er stensikkert modetøj med sporty kant

Har du teenagers i huset? Så kender du alt til både tøjkriser og tidens skarpeste looks. Hos adidas har vi løsningen på det hele. Vores kollektioner er for længst blevet kult hos det mest modeopdaterede segment i befolkningen. Alderen fra 13-19 år er identitetsskabende på alle parametre og tøjet sætter standarden for den ydre attitude. Teenagertøj er skabt til årgangens legende og aktive livsstil. Komfortable bomuldsmaterialer smyger sig om de unges hud, så der kan gås til stålet i frikvartererne og alle døgnets øvrige timer. Træning og hverdag flyder ud i ét og det passer perfekt til adidas’ filosofi. De unge kan bo og leve i det velsiddende teenagertøj, både på cykelturen til skole og videre ned i byen, når der skal hænges ud med flokken. Samt igen når de skal videre til træning og kamp, når yndlingsaktiviteterne er på programmet.

Tøj til teenagere er ungdommens sportsmode

Indkapslet i tidsånden og fuld fart frem i livet. Teenagertøj er cool, hipt og lige i skabet med snit, mønstre og logo. De vil have det præcis sådan, for fingeren er på modens puls, og vi forkæler dem med årtiers teknologisk udvikling og trends, der kommer igen og igen. Den miljøbevidste ungdom sætter pris på teenager tøj i genanvendte materialer. Det passer suverænt til vores fokus på bæredygtighed og besparelser på resurser og emissioner. Teenagersved der pisker af panden og fugt på kroppen. AEROREADY er modsvaret med sine svedtransporterende effekter, der holder kroppen tør. Teenagertøj er indbegrebet af alle de fede items. Dem de unge ikke kan leve foruden. Hættetrøjer og træningssæt, der får dem på linje med resten af vennegruppen. Klubjerseys til stadionture, badetøj til hovedspring i poolen og alle de andre stykker tøj, så der er cool komfortabel påklædning til hver årstid og til helårsbrug.