alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Teamwear

 
[551]
Fodbold Hvid AnkelbeskyttereFodbold Hvid Ankelbeskyttere

Ankelbeskyttere

Fodbold

1 / 12
Side:af 12

adidas teamwear - tag en for holdet og fællesskabet

Sammenhold, sejre, seriøs træning og sjov. Der er plads til det hele inden for sportens verden. Med adidas teamwear kan du gå sæsonen i møde præcis som det passer til dig. Mød op til fodboldtræning i det perfekte look. Eller stød til holdkammeraterne i løbeklubben, så alle kan kende dig. Teamwear er din uniform til sport. Hos adidas sponsorerer vi et utal af klubber på øverste niveau, som dagligt dyster om de største trofæer. Du kan hoppe ombord på holdvognen i dit eget adidas teamwear. Der får dig gennem opvarmning, træning og udstrækning med komfort. Med AEROREADY-teknologien integreret i materialerne kan du holde dig tør, takket være svedtransporterende membraner. Det gælder fra inderst til yderst, hvad enten det er baselayers, mellemlag eller overtøj. adidas teamwear med 3-Stripes langs siderne, fra halsen og ned til anklerne. Bliver det mere klassisk end i et af de ikoniske træningssæt? Næppe. Men du kan blande og matche frit, så du er klar til at duellere, eller til at gå i ét med resten af holdet.

Teamwear fra adidas – dit look er i fokus fra første skridt

Sikkerheden selv, når der skal dyrkes sport. adidas teamwear er det sikre valg, når du skal træne. Skabt til både lav eller høj intensitet. Med elastiske materialer, der gør sig lige godt til fulde stræk under yogaøvelser, samt til løbeture med pulsen i vejret. Du kan altid sætte din lid til vores erfaring. Læg dertil et kæmpe engagement inden for bæredygtighed og du har det optimale teamwear på alle punkter. Primegreen er blot et af eksemplerne – og hvilket et. Du får 100 procent genanvendt polyester uden nogen former for ny plastik. Det er lige til at fejre med en ekstra sejrsrunde. Med adidas teamwear er der dømt holdånd, kamp til stregen og design, som gør sig formidabelt på enhver international scene.