alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

T-shirt-kjoler

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

T-shirt-kjoler er en casual klassiker

Hvis du ikke allerede er ejer af en T-shirt-kjole, kommer du hurtigt til at blive fan af den. Skal du til festival? Eller måske spille tennis? Den kan det hele og lidt mere. Når solen skinner og temperaturen er høj, er der ikke nogen bedre følelse end friheden af en T-shirt-kjole. Designet er så alsidigt, at du kan bruge kjolen til stort set enhver lejlighed. Style den med en trøje og solbriller for at få et chikt look til en lørdag. Eller tag en læderjakke på med fine pumps til et fint restaurantbesøg. Når du skal på stranden er T-shirt-kjolen også det perfekte ekstralag over dit badetøj, så du hurtigt kan få smidt tøjet, når du skal i vandet.

En T-shirt-kjole til ethvert humør

Her på siden kan du finde lige den kjole, der giver din stil et løft. Der er et bredt udvalg af forskellige mønstre og farver, så du kan tage på arbejde i en T-shirt-kjole, der viser din personlighed frem. Vi har også kjoler designet specifikt til forskellige brugssituationer. Du kan finde kjoler i fugtabsorberende materiale, der sidder tæt for at give dig fri bevægelighed til sport. Du finder også kjoler med trendy udskæringer og luksuriøse materialer, der hænger løst fra kroppen, til en aften ude med vennerne.

Uanede stilmuligheder

Du har en kaffeaftale, og nu står du foran klædeskabet uden den fjerneste anelse om, hvad du skal have på, selvom skabet bugner af tøj. T-shirt-kjolen kan måske virke som et basislag, men det er kun fantasien, der sætter grænser. Tag et bælte om taljen for at fremhæve din figur, hvis du går efter et elegant look. Eller sæt den sammen med et par farverige tights og hvide sneakers, hvis du vil gå gaderne tynde i letbevægelig komfort. Prøv dig frem!