alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Crewneck sweatshirts

 
[113]
1 / 3
Side:af 3

Enhver finder sin stil i vores udvalg af crewneck sweatshirts

Der findes vel knapt en mere klassisk trøje end en crewneck sweatshirt. Den har enkle linjer og lidt tillukket hals uden af blive ubehagelig. Du finder dem her i en lang række farver og udførsler, både feminine og maskuline versioner, flere forskellige pasformer fra løs, oversize og over til mere tætsiddende sweatshirts. Der er også enkelte sweatshirts med officielle klublogoer fra nogle af verdens bedste og største fodboldklubber. Hvad gælder adidas logoet så er her både klassiske, små logoer på venstre side af brystet, og så op til hvor logoet fylder hele forsiden af sweatshirten. Alle crewneck sweatshirts er fremstillet i bløde materialer og materialerne er nøje udvalgt for dels at opnå det bedst mulige slutprodukt og samtidigt forsøge at tænke miljøhensyn ind i produkterne. Det betyder at trøjerne typisk er fremstillet af blandinger af genanvendt polyester, som reducerer emissionerne under produktionen og sparer på resurserne, og bomuld dyrket i overensstemmelse med de krav der stilles af Better Cotton-initiativet for bæredygtig bomuldsproduktion.

Du skal ikke begrænses når du vælger crewneck sweatshirts

Med udvalget her burde du kunne finde noget som tiltaler dig og din smag, både hvad gælder pasform og i det hele taget designet og farven. Du finder også trøjer som matcher andre tøjdele fra adidas så du på den vis kan mikse og matche som du selv synes, uden at have dele i forskellige nuancer som måske clasher og ser underlige ud. Print vil du også typisk kunne finde, og dematcher gerne dele af andre produkter her fra adidas. Naturligvis er her trøjer målrettetbåde mænd og kvinder, ligesom langt de fleste af trøjerne er unisex. Her finder du også begge adidas logoer, Badge of Sport og Trefoil så du kan vælge det som du føler passer bedst til din stil og måske det du vil bruge den sweatshirt til.