alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fleece-sweatshirts

 
[25]

Fleece-sweatshirts er vanedannende blødhed

Ingen er i tvivl om vores filosofi. Vi fletter funktionalitet og mode sammen, så du bliver sporty og smart klædt på til både sport og livsstil. Brug dine fleece-sweatshirts på kryds og tværs uden grænser mellem fritid og kamp! Det blødeste puddelbløde fleece kæler mod huden fra trøjernes bagside, så du kan være aktiv udendørs med varmen i behold. Især når du trækker en model med polarfleece over hovedet. Fleece-sweatshirtsene her er skabt i bæredygtighedens tegn. Hos adidas er reduceringen af emissioner og ressourceforbruget en topprioritet, og derfor er fleece-sweatshirts i 100 procent genanvendt polyester en realitet. Detaljerigdommen på trøjerne giver ekstra komfort med høje halskraver og hætte, der holder vinden på afstand. Stik hænderne i kængurulommerne for effektiv håndvarme, og prop dine personlige sager i alle de andre lommer, så de er opbevaret sikkert. Juster til din egen perfekte pasform med lynlås og løbesnorm der lader dig tilpasse trøjerne, som du vil have det.

Top dit sportslook med sweatshirts i fleece!

Hverdag, fitness, fodbold eller noget fjerde. Sweatshirts i fleece er alsidighed på alle måder. Tag en slapper i de bløde materialer, eller giv den gas med fuldt sving i overkroppen! Elastan integreret i materialerne skaber strækbarhed og giver ubegrænset bevægelsesfrihed. Fleece-sweatshirts i regn eller solskin. Brug din bløde trøje uanset vind og vejr med UV-faktor på overfladerne, der skærmer af fra solens skarpe stråler, og på regnvejrsdage er vandafvisende membraner med til at holde dig tør. Samarbejder med forskellige topdesignere munder ud i fleece-sweatshirts, der imødekommer dine modeønsker. Vores logo bruges kreativt i kombination med et væld af farver og avantgarde mønstre. Men du kan også vælg en klassisk helfarve med 3-Stripes eller Trefoil som omdrejningspunkt. Almindelig, løs eller tætsiddende pasform? Hver en trøje sidder som skabt til din overkrop med sporty snit og højkvalitetsmaterialer. Fleece er det letteste materiale, du kan tænke dig, så vægtbyrder minimeres under dine performances.