alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svedbånd

 
[4]
Bæredygtighed
Pris
89 kr. - 119 kr.
89119

Svedbånd: vift hver en dråbe væk

Så snart du er aktiv med din krop sker der ting og sager. Det kan være en hård kamp med syre i benene og udmattethed. Ovenikøbet pibler sveden frem, så du har endnu mere at slås med. Men hold humøret oppe, for adidas gør dine anstrengelser til noget komfortabelt. Træningstilbehør af enhver art gør det nemt for dig at være aktiv. Svedbånd giver dig mulighed for at holde trit med de salte dråber, så du ikke generes af dem i øjne og ansigt. Træk dine svedbånd omkring håndleddene og start med den sportsgren, der passer dig. Uden svedbånd vil du ikke komme nogen vegne med at holde sved væk. Du vil blot bruge den bare hud, som ikke er i stand til at suge væsken op. Lad sveden sidde så lang tid som muligt, og brug så de bløde bånd, lige inden dråberne begynder at løbe.

Svedbånd med masser af sugeevne

Hold ansigtet tørt, når du dyrker sport. Alle gener skal elimineres, så du har fokus og frit udsyn under dine præstationer. Kombinér dine svedbånd med et par sportsbriller og en cap med UV-beskyttelse, når solen står højest på himlen. Sportstilbehør sender dig velforberedt på banen, så du kan serve bolden hjem. Eller løbe først over målstregen. Solskin bliver ingen hindring, så brug alt det tilbehør, du kan få glæde af. Svedbånd er designet med flade sømme og svedabsorberende materialer. Det er blødhed og komfort, som tager sig af fugt og sved. 3-Stripes pryder selvfølgelig båndene, så du kan vise vejen med det helt rette logo. Eller vælg et sæt med logo af din yndlingsfodboldklub. Tætsiddende pasform holder dine svedbånd på plads, så du uden problemer kan svinge ketsjeren, padlen, golfkøllen eller skistaven. Barn, ung eller voksen. Alle kan få glæde af svedbånd – tilmed i forskellige længder, afhængig af dit svedniveau.