alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Strandtøj

 
[258]
1 / 6
Side:af 6

Strandtøj: du sætter badestandarden ved kysten

Er du den nye mestersvømmer eller tager du en lejlighedsvis dukkert, når humøret melder sig. Måske du er et sted imellem. Strandtøj er skabt til alle med glæde ved vandsport. Knap 9000 km kyst i Danmark samt masser af eventyr i udlandet giver dig rig mulighed for at tage en strandtur hvornår du end vil. adidas er klar til at klæde dig på, så du kan svømme, soppe og bade indtil solnedgang. Strækbarheden er med dig i form af elastan, som giver de bedste betingelser for bevægelse i eller uden for vandet. Du kan slå et slag for miljøet, når du alligevel opholder dig på stranden. ECONYL®-garn anvendt i kollektionerne med strandtøj betyder nemlig genanvendelighed og genbrugt affald fra havet og kysterne. Pludselig giver det meget mere mening at nyde naturens våde elementer. Du kan kaste dig i havet med fokus på miljøet og en fælles ambition om at reducere emissioner.

Strandtøj – når sommeren varer hele året

De skønneste solrige dage på stranden. Husk nu solcremen, resten sørger strandtøj for. Badedragter, bikinier og badeshorts med UV-filtre beskytter huden, når du svømmer i havet. Brug også dit strandtøj til ture i svømmehallen. Klorresistente teknologier sørger for at bevare holdbarheden. Er du ikke træt efter en svømmetur, så brug dit strandtøj til aktiviteter i sandet. Hurtigtørrende materialer sender dig direkte fra havet og op til et slag beachvolley. Eller sæt dig med børnene og byg sandslotte – mesh-paneler sørger for ventilation. Farvepaletten er altomfattende, så du kan troppe op hos vinterbaderklubben, eller nyde en tur i sauna med den ønskede kulør. En sporty attitude er du sikret fra første fodaftryk i strandsandet, så en aktiv dag er klar til at blive sat i gang. Strandtøj er helårsbadetøj. Kun dit kuldskær sætter grænsen for brugen. Komfortabel pasform er din garanti for en perfekt afslutning på stranddagen.