alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sportswear-kollektion

 
[2988]
Picture of the sky with pink clouds

Komfort er altid konge. Til dem, der vil mærke komforten helt inde i kroppen. Vi introducerer sportstøj.

Young man wearing sportswear with slides.
Young woman showing sportswear outfit.
Young man wearing sports hoodie.
Fleece shorts
Fleece hoodie
Cropped Half-Zip hoodie
Sweat shorts
Adilette Boost sandaler
Fleece bukser
Rib kjole
Coach jakke
Woven bukser
Oversized Plus Size hættetrøje
Oversized Hooded sweatshirt
Oversized Plus Size hættetrøje
Oversized Plus Size hættetrøje
Fleece hoodie
Classic T-shirt
Classic T-shirt
Kønsneutral Parley T-shirt
Kønsneutral Parley T-shirt
Stadium Fleece Badge of Sport sweatshirt
Stadium Fleece Badge of Sport sweatshirt
Grand Court Base Beyond sko
ALL SZN Fleece sweatshirt
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece hættetrøje
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece hættetrøje
Essentials FeelVivid Cotton Fleece Drop Shoulder hættetrøje
Parley kønsneutral hættetrøje
Parley kønsneutral hættetrøje
Run 80s sko
Lite Racer 3.0 sko
Puremotion Super sko
adilette Comfort sandaler
Lite Racer Rebold sko
Adilette Comfort badesandaler
Adilette Comfort badesandaler
adilette Comfort sandaler
Daily 3.0 sko
Ultraboost 19.5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Tiro shorts
Mission Victory Mid-Length kjole
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Rib kjole
Plus Size tights
Future Icons 3-Stripes bukser

Med komfort som katalysator

Når du prioriterer din komfort, får du adgang til uanede ressourcer – det er en ren snydekode til tilværelsen. Mærk dig selv, vær til stede og nyd øjeblikket. Det er lettere sagt end gjort, men når du aktivt prioriterer dét, der føles godt, har du taget første skridt. Find din komfortzone med adidas’ Sportswear-kollektion – og bliv bare hængende. Her er komfort noget positivt, og velbehag noget vi aktivt søger. Vi mødes konstant af andres forventninger til, hvordan vi skal agere. Derfor skal din garderobe være stedet, hvor din egen stemme kan udtrykke sig frit. Gå på opdagelse i adidas’ udvalg af Sportswear-produkter, som er inspireret af activewear og athleisure.

Skær igennem støjen, og vær til stede i nuet

Er du træt af at shoppe til et hypotetisk fremtidigt jeg? Drømmer du om en garderobe, der er perfekt sammensat til det liv, du lever, og giver dig mest muligt velbehag i din hverdag? Sportswear fra adidas er en serie af produkter til dig, som har modet til at prioritere at have det godt. Ikke langt ude i fremtiden, ikke når du har fået ny hobby eller er kommet i topform. Men lige nu. Sportswear-kollektionen er activewear til nuet – og til dig, som vil nyde det mest muligt ved at være dig selv fuldt ud.

Ultimativ komfort uden at gå på kompromis med stil og udtryk

Sæt dit eget velbefindende øverst på prioriteringslisten, og gå på opdagelse i vores udvalg af athleisure-inspirerede produkter. Når du føjer Sportswear fra adidas til garderoben, får du det bedste fra sports- og modeverdenen i en kollektion, som er skabt til at imødekomme din livsstil, som den rent faktisk er. Det er slut med at shoppe til den, andre mener, du bør være, og tid til at følge din mavefornemmelse. Gå på opdagelse – i vores kollektion og med dit eget udtryk – det er præcis dette, Sportswear-kollektionen er skabt til.