alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sportswear-kollektion

 
[2113]

Med komfort som katalysator

Når du prioriterer din komfort, får du adgang til uanede ressourcer – det er en ren snydekode til tilværelsen. Mærk dig selv, vær til stede og nyd øjeblikket. Det er lettere sagt end gjort, men når du aktivt prioriterer dét, der føles godt, har du taget første skridt. Find din komfortzone med adidas’ Sportswear-kollektion – og bliv bare hængende. Her er komfort noget positivt, og velbehag noget vi aktivt søger. Vi mødes konstant af andres forventninger til, hvordan vi skal agere. Derfor skal din garderobe være stedet, hvor din egen stemme kan udtrykke sig frit. Gå på opdagelse i adidas’ udvalg af Sportswear-produkter, som er inspireret af activewear og athleisure.

Skær igennem støjen, og vær til stede i nuet

Er du træt af at shoppe til et hypotetisk fremtidigt jeg? Drømmer du om en garderobe, der er perfekt sammensat til det liv, du lever, og giver dig mest muligt velbehag i din hverdag? Sportswear fra adidas er en serie af produkter til dig, som har modet til at prioritere at have det godt. Ikke langt ude i fremtiden, ikke når du har fået ny hobby eller er kommet i topform. Men lige nu. Sportswear-kollektionen er activewear til nuet – og til dig, som vil nyde det mest muligt ved at være dig selv fuldt ud.

Ultimativ komfort uden at gå på kompromis med stil og udtryk

Sæt dit eget velbefindende øverst på prioriteringslisten, og gå på opdagelse i vores udvalg af athleisure-inspirerede produkter. Når du føjer Sportswear fra adidas til garderoben, får du det bedste fra sports- og modeverdenen i en kollektion, som er skabt til at imødekomme din livsstil, som den rent faktisk er. Det er slut med at shoppe til den, andre mener, du bør være, og tid til at følge din mavefornemmelse. Gå på opdagelse – i vores kollektion og med dit eget udtryk – det er præcis dette, Sportswear-kollektionen er skabt til.