alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Sorte veste

 
[20]

Sorte veste: få glæde af dem på alle fire årstider

Ikke nok med, at farven sort kan gå til alt. Vestedesigns i sig selv er også fantastisk alsidige. Du er advaret på forhånd. Sorte veste er vanedannende. Det er den slags overtøj, der har fast plads i helårsgarderoben. Klar til golfbanen, en vandretur eller hverdagens ærinder. Sorte veste med andedun er blødheden selv. De varmer og holder vind ude. Perfekt til alle de dage, hvor det er for varmt til jakke, men stadig for koldt til blot en T-shirt. Der er masser af den slags dage i Danmark. Sammen med alle overgangsfaserne mellem årstiderne, hvor du lige står og mangler den perfekte og alsidige overdel. Du kan svinge ekstra komfortabelt med ketsjeren eller få ordentligt tag i kajakpadlen. De ærmeløse designs er din garanti for fri armbevægelighed, når der skal tages ekstra fat.

Sorte veste er essentielle klassikere i dit klædeskab

Hvorfor købte jeg ikke en for længe siden. Spørgsmålet som mange stiller sig selv. Sorte veste er det optimale allround-overtøj, som kan kombineres på utallige måder. Udenpå en T-shirt eller indenunder en vinterjakke, regnjakke eller efterårsjakke. Sorte veste på toppen af hættetrøjer sikrer dig et streetsmart og urbant look, der går rent hjem blandt børn og unge voksne. Som et sporty stilikon, når du slentrer ned ad hovedgaden. Eller sorte veste som sportsovertøj til svedige vandreture, løbeture eller hvilke som helst andre ture. Åndbare materialer og mesh-indsatser holder overkroppen tør, når du er aktiv. Praktiske lommer giver plads til solbriller, smartphone, kikkert, drikkedunk eller hvad du har brug for undervejs. Sorte veste fremstillet i genanvendte materialer giver ekstra mening. Vores engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Samtidig med, at plastic fra strande og kystområder indgår i designprocesserne. Der er en dybere mening med tingene, som du kan få glæde af, når du nyder sport og fritid i sorte veste.