alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte ure

 
[5]

Sorte ure fra adidas: Tiden standser ikke og det gør din stil heller ikke

adidas er andet og mere end sportstøj i dag. At tilbyde ure føles logisk og er en efterspurgt komponent til det komplette adidas outfit. Med et design inspireret af adidas street wear matcher det perfekt, også med det klassiske Trefoil logo. Her er sorte ure udstyret med japanske kvalitets-quartz urværk, med for eksempel 3-leddet urlænke i rustfrit stål. Urkasser,udstyret med let buet, forstærket mineralglas for den bedste holdbarhed, er en anden feature ved flere modeller, ligesom her også findes vandbeskyttelse indtil 10 ATM, hvilket svarer til 100 m. Dermed matcher uret både dit træningstøj i fitnesscentret, dit badetøj og ud over at overleve en svømmetur, endda med en god dykkertur, så tager det heller ikke skade af at du bærer det mens du træner og sveder, grundet den indbyggede vandbeskyttelse. Du finder også både klassiske, analoge ure, med alt fra et minimalistisk udtryk og over til mere klassiske udtryk som alle kender igen. Der er naturligvis også digitale ure, med tydeligt læsbare displays.

Hold styr på andet end løbetider med sorte ure

Som med adidas øvrige produkter, så er vi klar over at smag og behag er vidt forskellig og vi har forsøgt designe og fremstille sorte ure som matcher alsidigheden, så du også kan finde et ur du kan have på dit håndled uden at gå på kompromis med din smag og din stil. Med et adidas ur kan du sætte prikken over i’et på dit trænings- eller hverdagsoutfit og urene kan sagtens bæres med både træningstøj og med smoking. adidas har naturligvis ure som passer til både hende og ham. Du vil typisk også kunne udskifte remmene der generelt følger gængse standarder hvis du eventuelt ønsker at bruge en helt anden slags rem, end hvad der lige tilbydes her. Du træffer dine egne valg. Vi giver dig mulighederne.