alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sort · Træningsdragter

 
[449]
Pris
161 kr. - 3.999 kr.
1613999
1 / 10
Side:af 10

Funktionalitet og urbane vibes med sorte træningsdragter fra adidas

Fra de regnfulde løbeture til drinks med vennerne. De ikoniske sorte træningsdragter fra adidas kan tage dig med hvor som helst. Det er op til dig, hvad dagen skal bringe. De tynde, lette jakker er nemme at pakke i tasken og tage udover de klassiske hættetrøjer, hvis vejret trækker op til regn. Du kan kombinere dem, som du vil, da kollektionerne er store og har noget til enhver smag. De klassiske 3-Stripes hættetrøjer i dobbeltstrik med løs pasform og dykkerhætte kan sættes sammen med leggings for et sporty look, eller matchende sorte træningsbukser for et clean, hip hop-inspireret udtryk.

Mød elementerne med stil i vores sorte træningsdragter

Hos adidas er vi fokuserede på bæredygtighed, holdbarhed og kompromisløs stil. Derfor har 50 % af vores kollektioner siden 2021 været fremstillet i genanvendte materialer. Vi er også medlem af Better Cotton Initiative, så vi sammen kan være med til at skabe bedre forhold for producenter og skabe mere bæredygtig mode til dig. Når elementerne raser, vil vores løbejakker beskytte dig fra regnen uden at gå på kompromis med bevægelighed og stil. Er du på vej til det kolde nord eller ud i den bidende skandinaviske vinter? Vores Polartec® firevejs-fleece beskytter dig og holder din krop varm hele dagen. I kombination med vores ikoniske træningsbukser kan du sammensætte forskellige sorte træningsdragter, som ikke bare er super komfortable, men som oser af street stil og giver dig et cool, minimalistisk udtryk.

Giv din garderobe kant og komfort på én og samme tid

I 1967 tog adidas skridtet fra kun at producere sko til at lancere vores første træningsdragt. Siden da, har vi haft fokus på at skabe funktionel mode, inspireret af basketball kulturen. De sorte træningsdragter er derfor et stykke modehistorie, der har været på mode i over 50 år.