alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sort · Træningsbukser

 
[201]
Pris
161 kr. - 3.999 kr.
1613999
1 / 5
Side:af 5

Lad din passion for sporten skinne igennem i vores klassiske sorte træningsbukser

Hvornår har du det bedst? Er det, når du løber den ekstra kilometer, slår din PR i træningscenteret eller bevæger dig i flow til yoga? Vi ønsker, at du skal kunne bruge din krop uden bekymringer og samtidigt udtrykke din personlige stil. Sorte træningsbukser er et must have i enhver sporty garderobe. De køler dig af på varme dage og under de intense træninger. Strategisk placerede mesh-paneler i vores performance bukser giver dig åndbare sorte træningsbukser, som passer perfekt ind i alles garderober. Den sorte baggrund med kontrasterende Trefoil-logo er en ikonisk beklædningsgenstand og kan presses op og ned. for at skabe bedre forhold for producenter verden over og mindske vores klimaaftryk i produktionen er vi medlem af Better Cotton Initiative. Du gør dermed ikke bare noget godt for dig selv, men også for den jord vi alle sammen bor på, når du køber nye træningsbukser. I vores kollektioner af åndbare træningsbukser bruger vi genanvendt polyester for at spare ressourcer og mindske emissioner.

Sorte træningsbukser, som kan bæres til alle livets begivenheder

Hold fast i din passion for sporten, selv når træningen er overstået. Vores åndbare og hurtigttørrende træningsbukser giver dig total bevægelsesfrihed. Fra de perfekte post-træningsbukser i svedabsorberende stof, som holder dig varm mellem træninger, til de stramme 3-Stripes-bukser, som krammer dine ben under de rolige yoga-flows. De sorte træningsbukser kan sammensættes med klassiske sorte hættetrøjer eller crew necks for et fuldendte adidas-looket. Du kan også sætte dem sammen med din yndlingshættetrøje i sprudlende farver for et mere iøjefaldende, farverigt look. Vi har dykket ned i vores arkiver og givet flere af vores klassikere et moderne twist. Dermed har vores klassiske 90’er træningsbukser fået en overhaling, så du kan nyde fri bevægelse med brede ben, smarte lynlås lommer og markant, kontrasterende mønster.