alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Sorte tørklæder

 
[9]

Sorte tørklæder til den stilrene udendørsentusiast

Til de kolde dage, hvor det er svært at komme ud af døren. Når motivationen er dalende og dagene bliver mørkere, er det vigtigt, at du kan svøbe dig ind i varme halstørklæder. Fra spillertørklæderne til de varme halsedisser, så hjælper vi dig med at holde varmen året rundt. Vores halsedisser er lavet i let materiale og passer perfekt til løbeturen, dagene på de lange trails og på træningsbanen. De er lavet i smart design, så du kan justere tildækningen. Mesh-panel omkring munden gør det nemt at ånde, selv når du trækker den helt op over næsen. Vores sorte tørklæder er ikke kun til de kolde dage. De er også til, når du gerne vil vise support til dit yndlingsfodboldhold. Vores sorte tørklæder i bomuld har en sofistiskeret og volumiøs form. Vælg en helt sort version for stilrent look eller det med farverige detaljer, så du kan putte lidt mere farve på hverdagen.

Hold dig varm og stilsikker med adidas sorte halstørklæder

Nogle mener, at halstørklæder kun er accesories som holder dig varm. En sand fodboldfan ved, at det er et must. Det er et symbol på din loyalitet. Få fingrene i sorte halstørklæder med fodboldlogo. Udover, at støtte dit favorithold, så støtter du samtidig også jorden. Vi er medlem af Better Cotton Initiative. Herigennem hjæper vi med at forbedre forholdene for producenter og mindsker vores klimaaftryk på jorden. Er du mere til en dag på greenen end court side? Så har vi halsedisserne til dig. Hvis du gerne vil spille i al slags vejr, har vi sorte tørklæder og halsedisser i fleece til dig. Så kan du hoppe komfortabelt ud af døren og holde varmen på greenen. adidas har mange års kendskab til atletens behov og den erfaring gennemsyrer vores sorte halstørklæder.