alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sort tøj

 
[3234]
Pris
71 kr. - 18.650 kr.
7118650

Sort tøj til den spoty minimalist

Om du er på vej til spinning, yoga, løb eller noget helt fjerde, så skal du have sportstøj som passer til det hele. adidas' sorte tøj er skabt til dig, som vil have sportstøj, der kan passes ind i hele garderoben og til alle livets lejligheder. Find sort tøj til alle aktiviteter i din kalender, fra brunch i weekend til de længere, aktive rejser og alt derimellem. Vi anbefaler, at du bygger din garderobe op omkring essentielle beklædningsgenstande. Til den aktive kvinde, er det sportstøjet. Kvinderne kan med fordel vælge adidas sorte sports bh'er med ventilation og rygstykke designet til, at understøtte din krops bevægelser. De sorte kollektioner passer nemt ind i din resterende garderobe, da du aldrig går galt i byen med sort. Skab et fuldendt, minimalistisk look med vores sorte tights og konstrasterende 3-Stripes og adidas logo. Vores kompressionstights til både mænd og kvinder støtter op om den hårde træning og de tunge løft. De krammer musklerne, uden at begrænse din bevægelighed. Vores tanktops til mænd i det fugtabsorberende AEROREADY stof, holder din kropstemperatur behagelig under hele træningen.

Det sorte tøj kan kombineres med alt dit andet sportstøj

En weekend i en ny storby er nok til at minde dig om, at sportstøj ikke kun hører til i træningscenteret. Vi har skabt tøj til dig, som ikke vil begrænse dig. Det sorte tøj kan mikses og matches med din resterende garderobe. Kombinér med friske prints for mere farveglæde eller hold dit look minimalistisk med sorte, grå eller hvide detaljer. Vores sportstøj kombinerer high performance og mode, for at skabe dig kompromiløst og bevægeligt tøj, som passer til alle livets begivenheder. Sæt tøjet sammen med oversized T-shirts med prints, en sort, klassisk hættetrøje eller sammensæt et klassisk tracksuit. adidas er en del af Better Cotton Initiative for bedre forhold for producenter og en mere holdbar bomuldsproduktion.